Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić optužio je danas predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slavišu Kokezu da na svaki način želi da nanese štetu tom klubu i da ne može da podnese uspehe crveno-belih.

„Gospodin Kokeza ne može da podnese da je njegovim odlaskom iz Crvene zvezde krenula renesansa našeg voljenog kluba. On nije bio dorastao odgovornom zadatku i narod ga je oterao iz našeg kluba. Ostavio je Zvezdu u ruševinama, s velikim dugovima, devastiranom infrastrukturom i izgubljenom UEFA licencom“, naveo je Terzić u saopštenju dostavljenom medijima.

Povezana vest:  FIFA priznaje problem s loptama Jabulani, adidas odbija krivicu

Kokeza je u jednom intervjuu nazvao Terzića „menadžerom na privremenom radu u Crvenoj zvezdi“ i ponovio da nije u sukobu s tim beogradskim klubom ni njegovim čelnicima.

Terzić je naveo da Zvezda ove godine „igra sezonu snova“, najuspešniju u poslednjih 25 godina, pošto je izborila plasman u drugu fazu Lige Evropa, ali i jer je osvojila titulu jesenjeg šampiona u Super ligi sa devet bodova prednosti nad Partizanom.

Povezana vest:  FSS kazanio 14 superligaša zabranom kupovine igrača

Dodao je da je „ukupan dug kluba prepolovljen“, da se oko stadiona obavljaju infrastrukturni radovi, kao i da je napravljen novi trening kamp za omladinsku školu.

„Vratilo se poverenje u Crvenu zvezdu, euforija i zadovoljstvo je među našim navijačima. Gospodin Kokeza, odnosno njegova sujeta, ne može to da podnese i koristi svaki dostupan mehanizam da nanese štetu Crvenoj zvezdi. Umesto da se u svom novogodišnjem intervjuu bavi svojim poslom, on se bavi Crvenom zvezdom i plasira neistine za koje svi sportski ljudi znaju da su notorne laži“, rekao je Terzić.

Povezana vest:  Gradonačelnik Jagodine dobio nagradu za doprinos razvoju fudbala

On je dodao da će Zveda Kokezi „na njegove laži odgovoriti kada za to dođe vreme“, pošto ne želi da opterećuje ljude glupostima za vreme novogodišnjih praznika.