Vlado za klaviromKoncert Vlada Georgieva u Madlenijanumu

 

 

U operi Madlenianum u Zemunu, Gorki list je svojim prijateljima i poslovnim partnerima, na kraju uspešne poslovne godine, svoju zahvalnost iskazao na originalni način – poklon koncertom jednog od najpopularnijih kompozitora i pevača ovih prostora, Vlada Georgieva.

Vlado Georgiev je u ovoj zemunskoj operi napravio atmosferu za pamćenje. Poklon koncert Gorkog lista je samo jedan u nizu koncerata koje je ovaj pop pevač, za sve ljubitelje romantične muzike upriličio upravo u Madlenianumu u periodu od 23.12. – 27.12.2009.

Povezana vest:  Ceo Balkan za Exit okupljen na Fusion bini!

Prijatelji Gorkog lista su u ovoj noći, uživali u poznatim pesmama u jednoj drugačijoj, kamernoj atmosferi, što i ovaj koncert činilo jedinstvenim u odnosu na sve ostale koje su u dugogodišnjoj saradnji ovaj brend i pop pevač zajedno realizovali.

A bilo ih je mnogo, obzirom da saradnja Vlada Georgieva sa Kompanijom Vojina Đorđevića datira još od 2004. godine i iz koje su proizašli i KONCERT NA VODI u Herceg Novom u 2004. godini (proglašen za događaj te godine), čitave koncertne turneje i Gorki list i Vlado Georgiev umanjenabrojni promotivni spotovi u kojima se nazdravljalo proizvodima ove Grupe.

Gorki list je večerašnjim koncertom poslao poruku svojim prijateljima da strast treba da oboji svako naše delo, misli, akcije… i ostao dosledan promovisanju ideje da je strast osnovna pokretačka snaga ljudskog života, koja čoveka tera da

uvek bude bolji i drugačiji.

U večeri prepunoj strasti izrečene su mnoge lepe želje. Predsednik Kompanije Vojin Đorđević je, u svojoj pozdravnoj reči uoči koncerta, između ostalog, prisutnima poželeo:

-Vašim porodicama i Vama želim novu godinu punu strasti. Jer, strastven čovek voli sebe i svoj život, stalno traži nove mogućnosti da istraži i uzvisi….strast ne priznanje ravnodušnost…Strast svoju snagu traži u sebi  opraštajući greške drugima, jer i kada pokušavaju da je ugase, omalovaže i definišu, ono što ne uspevaju je da je kontrolišu….