KlaxonsOvog petka u MTV TakeOveru gostuju The Klaxons

 

U petak, 22. oktobra sa početkom u 20:30, u okviru emisije MTV TakeOver, regionalnoj publici će se predstaviti jedan od trenutno najaktivnijih alternative-rock sastava – The Klaxons!

MTV je iskoristio nastup sastava The Klaxons na ovogodišnjem EXIT festivalu i omogućio im da na pola sata „preuzmu“ MTV i gledaocima regionalnog MTV kanala predstave pet video spotova koji su na neki način obeležili njihovo individualno ili grupno postojanje.

Povezana vest:  E-play oduševio publiku u Gan klubu

Londonska četvorka Klaxons vlada poslednjih par godina britanskom muzičkom scenom, od izdavanja debi albuma „Myths of the Near Future“, sa kojeg su se izdvojili hitovi poput „Mgick“ i „Golden Sknas“. Dobitnici su mnogih prestižnih priznanja, poput NME nagrade za najbolji bend 2007. i najbolji novi album za 2008. Godinu. Ove godine stigao je i drugi album“Surfing The Void“. Do sada u svojoj kolekciji imaju prestižnu Mercury i nekoliko NME nagrada, ali i velike hitove kao što su „Golden Skans“, „It’s Not Over Yet“, „Gravity’s Rainbow“, kao i poslednji singl „Echoes“ koji ste premijerno mogli da vidite na MTV-ju.

Povezana vest:  Lepa Nina zbog ljubavi plakala u bekstejdžu X Faktora!

Klaxons DJ’s stižu u Beograd u petak, 29. oktobra da započnu seriju gostovanja najpopularnijih muzičara u klubu Plastic za sezonu 2010/2011. MTV je medijski partner gostovanja Klaxons DJ’s u Beogradu.