aleksandar_kristic_cz_javorKristić zadovoljan pobedom protiv Rada

 

Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić rekao je da je njegova ekipa danas izborila važnu pobedu protiv Rada, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Crvena zvezda je pobedila Rad na Banjici sa 1:0, golom Miloša Trifunovića i smanjila zaostatak za prvoplasiranim Partizanom na tri boda.

-Veoma važna pobeda, posle burne nedelje koja je iza nas. Igrači su se izborili za pobedu u čvrstoj utakmici u kojoj nijedan tim nije imao veliku želju da rizikuje. Uspeli smo da se izborimo i pobedimo sa 10 igrača, ali to je fudbal, tako se igra – rekao je Kristić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Povezana vest:  Partizan nastavio pobednički niz, Asano srušio Vojvodinu

Kristić je rekao da je zadovoljan ambijentom na stadionu Rada.

-Ambijent je bio stvarno divan, Beograd i Srbija zalužuju više ovakvih utakmica. Mislim da nema ništa loše da se kaže o današnjoj utakmici – dodao je on.

Kristić nije želeo da komentariše suđenje, ali je rekao da je zasluženo dobio crveni karton u 90. minutu.

Povezana vest:  Živković na kraju sezone ide u Ajaks

Trener Rada Marko Nikolić ocenio je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi. Rad je ovim porazom prekinuo niz od 12 utakmica bez poraza na svom terenu.

-Nismo zaslužili da izgubimo, makar ako se broje stopostotne šanse koje smo imali. Ne mislim da je Banjica u suzama, Banjica je u usponu. Žao mi je što smo izgubili, bili smo borbeni, odigrali smo taktički organizovano, ali nismo imali sreće – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Vladimir Volkov u dresu Crne Gore!?

Nikolić je, takođe, pohvalio ambijent na stadionu.

-Bila je čast biti akter ovakve utakmice. Mi imamo domaći teren i kada igramo sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Žao mi je zbog publike, ali vratićemo im to u narednim kolima – rekao je Nikolić.

PHOTO: ataimages.rs