Mario Biondi, Keziah Jones, bend Knower… obeležiće 3. sezonu Musicology Barcaffe Sešions serijal koncerata koji će se osim u Beogradu, održavati i u Ljubljani i Zagrebu, najavili su organizatori.

Na prvom koncertu serijala, koji će obuhvatiti sve tri zemlje, nastupiće omiljeni italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Biondi.

On će početkom oktobra nastupiti prvo u Beogradu, dok će 6. oktobra održati koncert u Zagrebu, a 7. u Ljubljani.

Na ovim koncertima, osim svojih starih hitova, Mario će premijerno predstaviti i pesme sa novog albuma „Brasil“, koji će nas svojim egzotičnim bosanova prizvukom preneti preko okeana.

Povezana vest:  Da li je Evrovizija odskočna daska za uspeh?

Prvi put u Ljubljani, 3. novembra i 4. novembra u Beogradu, nastupiće američki bend Knower.

Ova „youtube senzacija“ je satiričnim tekstovima, koji se vrlo često dotiču politike i modernog života, plesnim ritmovima i interesantnim harmonijama, osvojila milione slušalaca i pregleda na mrežama i time postala viral.

Njihovi živi nastupi imaju reputaciju žurke koja se ne sme propustiti, kako zbog sjajne svirke, tako i izuzetno energičnog nastupa i živopisnog stajlinga.

Povezana vest:  Masimov koncert za dušu!

Keziah Jones, iako čest gost u Beogradu, krajem novembra će predstaviti i pesme koje će se naći na njegovom novom albumu, dok će u Zagrebu i Ljubljani nastupiti po prvi put, 1. i 2. decembra.

Tvorac blufank muzičkog pravca i impresivni gitarista i pevač, podsetiće zašto su njegovi koncerti doživljaj kome se iznova vraćamo, kada ga prvi put doživimo.

Povezana vest:  Zvezde ujedinjene za pomoć Haitiju

Musicology Barcaffe Sešions će svojim trećim izdanjem nastaviti da dobrom muzikom i uživanjem u vrhunskoj esprešo kafi povezuje region i stvara brend koji unosi lepše tonove u svakodnevicu.

Karte za sve koncerte u Beogradu su u prodaji od 30. jula i mogu se pronaći na svim prodajnim mestima eventima i ddtickets, kao i online putem ovih servisa.