Sound atmosfera

SANGRIJA VEČE NA SOUNDU OVOG PETKA

Specijalno izdanje „Sound Rocks“ serijala čeka posetioce kluba na vodi „Sound“ ovog petka, 8. avgusta, na čelu sa trojicom klupskih veterana! Gosti će biti Wise D & Kobe, publici poznati po energičnim nastupima u kojima kombinuju house, funky, disco i tech-house, a često umeju da iznenade sa nekom kvalitetnom retro trakom. Njih će za DJ pultom ugostiti rezident večeri, DJ Aćim. Posebna poslastica večeri biće Fruity Summer sangrija vino iz programa kompanije Pernod Ricard, kao i kokteli na bazi vina.

Povezana vest:  Kortni Lav ubuduće nastupa pod pravim imenom

Subota na Sound-u je veče sa dugom tradicijom i već godinama je poznata kao jedna od najboljih žurki u gradu! Ove subote, 9. avgusta, goste još jednom čekaju rezident večeri DJ Oysha i Mark Funk koji garantuju nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova.

Klub na vodi „Sound“ od ove godine nalazi se na novoj lokaciji – na savskom keju u blizini Muzeja savremene umetnosti – a program i ove sezone nastavlja skoro 20 godina dugu tradiciju najkvalitetnijih žurki u prestonici.

Povezana vest:  EUROSONG 2012, Nije ljubav stvar - novi, letnji instrumental (VIDEO)

Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound.