Dženifer Garner glumi u novoj humorističkoj HBO seriji „Kampovanje“ (Camping), koja prati grupu starih prijatelja na kampovanju, organizovanom povodom obeležavanja rođendana – prilike koja će svima pobuditi emocije, latentnu napetost i neželjena sećanja. Serija će imati premijeru na HBO kanalu 15. oktobra u 21.00 h, a istog dana će biti dostupna i na HBO GO-u.

Scenaristi i producenti serije su Lena Danam (autorka i zvezda HBO serije „Devojke“ (Girls)), Dženi Koner (izvršna producentkinja HBO serije „Devojke“) i Džon Rigi, a zasnovana je na istoimenoj britanskoj seriji autorke Džulije Dejvis.

Povezana vest:  Premijera 2 sezone serije „Porodica od 1.500 kg”


„Kada smo videli urnebesnu britansku verziju „Kampovanja“ koju potpisuje Džulija Dejvis, znali smo da će ovo biti jako zabavan koncept za scenariste i glumce“ – izjavile su Lena Danam i Dženi Koner. „Veoma smo uzbuđene zbog glumačke ekipe. Veoma smo uzbuđene zbog same priče. Veoma smo uzbuđene što ćemo vas naterati da nikad više ne poželite da odete u šumu.“

„Kampovanje“ prati vikend u prirodi koji priređuje naporna i hiper-organizovana Ketrin (Dženifer Garner), u čast 45. rođendana svog smirenog muža Volta (Dejvid Tenant). Međutim, opušteno slavlje u prirodi pretvara se u test prijateljstava i brakova kada Ketrin, njena smerna sestra Karlin, visokomoralna bivša najbolja drugarica Nina Džoj, i “prilepak” slobodnog duha Džendis stignu na mesto kampovanja. Uprkos (ili možda baš zato) Ketrininom velikom trudu, vikend se pretvara u niz svađa, priznanja, situacija sa životinjama, poseta urgentnom centru i ženskih okršaja koji neće tako lako biti zaboravljeni.

Povezana vest:  Tara Taler: Ne gledamo dalje od onoga što vidimo na prvi pogled

U ovoj mračnoj komediji od osam epizoda pojavljuje se i Voltov najbolji prijatelj Džordž, muž Nine-Džoj, čija vesela spoljašnjost krije duboko potisnut bes; Voltov nedavno razvedeni prijatelj Migel, koji se nalazi usred krize srednjih godina; i Karlinin dečko, lečeni zavisnik, koji je sve bliže potpunom samouništenju.

Pored Dženifer Garner i Dejvida Tenanta u glavnim ulogama, u seriji glume i Džulijet Luis, Ajoni Skaj, Džanika Bravo, Arturo del Puerto i Bret Gelman.

Povezana vest:  Serija o aukcijama automobila “PONUDI, PRODAJ I ZARADI” na Discovery kanalu