Kao što ste već navikli, iz Vulkan izdavaštva stižu samo najbolje knjige u kojima mnogi od nas pronalaze preko potreban predah od svakodnevnih obaveza. Ovoga puta, najviše će se obradovati ljubitelji trilera. Naslovi koje smo svi s nestrpljenjem čekali konačno su u prodaji!

Uvek uzbudljivi i nepredvidivi, romani Gijoma Musoa, čitaju se u jednom dahu dok otkrivaju nove misterije. Devojka i noć, triler sa Azurne Obale, opisuje mesta koja su Musou veoma dobro poznata. Bavi se temama koje su mu bliske: očinstvo i identitet. U novom bestseleru autor govori o srednjoškolcima koje razaraju hormoni, oni za sve krive nastavnika, dok svoje najveće tajne skrivaju ispod tankog sloja snega. Pojam noći u naslovu upućuje na smrt. Ubistvo koje je prošlo nekažnjeno, potom i anonimne poruke koje pozivaju na venčanje. Postavlja se pitanje da li svaki zločin zaslužuje osvetu? Odgovore krije intrigantna misterija Devojka i noć koju će svi ljubitelji trilera obožavati.

Povezana vest:  Novi roman Vedrane Rudan posle šest godina - "Doživotna robija"

Nakon svetskih bestselera ŠaptačLovac na duše, Vladar iz senke, Dečak od stakla, Noć mi te uzima i prošlogodišnjeg hita Gospodar Senki, stiže novi roman omiljenog pisca trilera Donata Karizija Čovek iz lavirinta koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kakve tajne krije Samantin um i šta povezuje nju i Čoveka iz lavirinta? Rešenje ove misterije svi ljubitelji intrigantnih evropskih trilera otkriće u novom romanu Donata Karizija. Nesvakidašnja zagonetka o kojoj će se dugo pričati velikom brzinom osvaja srca svih ljubitelja pisane reči.

Povezana vest:  Black Friday akcija na sajtu Vulkan izdavaštva

Autor intrigantnog bestselera Manipulator, Jusi Adler-Olsen ove godine predstavlja novi romanSelfi. Kakva se veza krije između događaja u prošlosti i misterioznog ubistva, čitaoci će imati priliku da saznaju u novom trileru proslavljenog autora.

Pod grimiznim nebom autora Marka Salivana, bestseler koji obara rekorde na Amazonu, donosi priču o neverovatnoj hrabrosti u jednom od najmračnijih trenutaka istorije.

Povezana vest:  Izložba u Beču: Hundertvaser i Šile

Autor Stiv Beri predstavlja triler pod nazivom Ključevi pakla. Knjiga je kao stvorena za ljubitelje intrigantnih istorijskih romana koji donose neke nove poglede na događaje, protkane misterijom i teorijama zavere. Vulkan izdavaštvo objavilo je do sada mnoge naslove ovog proslavljenog autora, među kojima su: Četrnaesta kolonija, Kraljevska prevara, Džefersonov ključ i Paklena odaja.