McCann Erickson PR-nagrada Taboo_1McCann Erickson Public Relations najbolja agencija za odnose sa javnošću

 

 

Na manifestaciji „Marketinški događaj 2010“, nagrada „Punom parom napred“ za najuspešniju agenciju za odnose sa javnošću u Srbiji dodeljena je kompaniji McCann Erickson Public Relations, četvrti put za redom. U Svečanoj sali Beogradskog sajma nagradu je primio direktor kompanije dr Borislav Miljanović.

 

Nagrade „Punom parom napred“ dodeljuje „„Svet marketinga”, izdavač specijalizovanog časopisa „Taboo“, najboljim pojedincima, agencijama i specijalizovanim preduzećima za poslovanje na tržištu marketinških usluga Srbije, a na osnovu finansijskih rezultata iskazanih kroz završne račune o poslovanju privrede i njihovim rangiranjem.

Povezana vest:  Zdrava sezona praznika: kako da se pridržavate zdrave ishrane

-Uprkos ekonomski vrlo izazovnom periodu koji je za nama, agencija je nastavila sa rastom profitabilnosti šireći krug poslovnih partnera, projekata i broja zaposlenih. Iz godine u godinu, neprestano pomeramo granice profesionalizma u oblasti komunikacija, prateći aktuelne svetske trendove – istakao je dr Borislav Miljanović.

Agencija McCann Erickson Public Relations je u 2009. godini zabeležila rast poslovnog prihoda za 5 odsto i broja zaposlenih za 13 procenata. Organizaciona struktura agencije obogaćena je brojnim projektima u sektoru investicija, stvaranjem novih partnerstava sa nevladinim organizacijama i širenjem baze klijenata. Agencija je u 2010. godini ostvarila saradnju i sa Evropskom komisijom za koju će koordinisati odnose sa javnošću u projektu njihovog Informativnog centra. Za 2011. godinu, McCann Erickson PR najavljuje poslovne aktivnosti u digitalnoj komunikaciji, nove tendencije i angažovanje mladih i talentovanih kadrova koji će timu doneti novu energiju.

Povezana vest:  Prvi "Maturantski sajam" u Delta Cityju

 

McCann Erickson Public Relations osnovan je 2002. godine sa ciljem da odgovori sve većim zahtevima rastućeg srpskog tržišta komunikacija, kao deo McCann Grupe koja posluje u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji. Od 2006. godine McCann Erickson Public Relations je afilijacija najpoznatije svetske PR mreže Weber Shandwick i posluje u skladu sa visokim standardima ove PR kompanije.

Povezana vest:  Dsquared2 i Fedeli: novi, luksuzni brendovi u ponudi Fashion&Friends

 

Agencija je dobitnik brojnih strukovnih nagrada među kojima su nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću za agenciju godine 2006, 2007. i 2008. godine i nagrada „Punom parom napred“ za najuspešnije specijalizovano preduzeće 2006.  2007. i 2008. godine