Dugoočekivano, drugo po redu izdanje No Sleep Festivala u produkciji EXIT tima, počinje za osam dana, a posetioci iz preko 30 zemalja sveta uživaće u svetski čuvenim klubovima širom Beograda! U ovogodišnjem maratonskom programu izdvajaju se svetske zvezde kao što su Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosil, YokoO, Djedjotronic, VTSS, Anastasia Kristensen, ali i popularni domaći hip-hop izvođači Klinac, Z++, Yungkulovski, FAM i brojni drugi na desetinama žurki tokom 48-časovnog maratona od 8. novembra u podne do 10. novembra, takođe u podne. Na listi lokacija na kojoj su već Glavni Hangar u Luci Beograd, te klubovi Drugstore i half, i ove godine upisaće se i čuvene prestoničke tačke okupljanja kao što su 20/44, Mladost, Gadost, Gajba, Taman, Dot i Yugovynil! Pored njih, tu je i MARSH Open Space u Cetinjskoj 15, gde će se paralelno sa festivalom održati i ovogodišnja, druga po redu No Sleep Konferencija sa nekim od istaknutih izvođača, i drugih aktera na našoj, ali i svetskoj muzičkoj sceni. Za one koji dolaze u Beograd na besani vikend 8. i 9. novembra i žele da vide što više toga, festivalska narukvica je idealna jer otvara vrata svih klubova, a tu su i pojedinačne ulaznice za one koji ciljaju određenu noć i lokaciju. Serije ulaznice po aktuelnim cenama dostupne su najkasnije do petka, 1. novembra, a promena cena je moguća i ranije ukoliko se određene kategorije ulaznica rasprodaju pre ovog roka, što je već bio slučaj i sa prethodnim serijama! Trenutna cena festivalske narukvice je 2.590 dinara, a u prodaji su i VIP narukvice za 4.490 dinara, dok se više informacija o pojedinačnim događajima i ulaznicama za iste, može pronaći na sajtu Nosleepfestival.com i na svim prodajnim mestima u mreži Gigstix.com.

Povezana vest:  Guano Apes pojačavaju do sada najjaču Gitarijadu

Prepoznatljivu zavodljivu i zamračenu atmosferu kluba na Savi, 20/44,  svojim setom prvog dana No Sleep Festivala dopuniće dvojac Johana i Dušan Lilić, pripadnici DJ kolektiva Banda Panda, čiji nastupi predstavljaju audiovizuelni spektakl i koji već gotovo čitavu deceniju doprinose razvoju elektronske scene u Beogradu. U ovom kultnom beogradskom prostoru, koji je The Guardian jednom prilikom svrstao među najbolje evropske klubove, svoj impresivni nastup iste večeri doneće i električna istambulska diva Ece Ozel, rezidentkinja jednog od vodećih istambulskih klubova, Minimuzikhola, dok narednog dana DJ pult preuzimaju  DJ Plead, Thinker (Mystic Stylez), Dothemath (Mystic Stylez) i Feloneezy (Mystic Stylez/Teklife)!

Brojnim lokacijama No Sleep Festivala pridružuje se i mnogima omiljeni prestonički klub Mladost, gde će u petak nasupiti provereni DJ tandem Joma i Marko Vuković, dok je subota rezervisana za drugi dvojac Sqrlt i Phunkmode! Susedni klub Gadost prve će večeri ugostiti „all-nighter“ legende regionalne techno scene  Marka Nastića, a već sutradan u Savamalu stiže i novosadska Wet Dreams ekipa koju predstavlja jedan od pionira domaće scene, Fakir! Dva dana intenzivnog klabinga očekuju  se i u obližnoj Gajbi gde će nastupiti beogradski DJ velemajstor DJ Iron, a sutradan i sve zapaženiji DJ Ognjen Igranka. Listi izvođača u klubu Taman pridružuju se naša DJ zvezda Aleksandra Duende i Lebovski, a već sutradan na istom mestu za žurku su zaduženi ovdašnji selektori Andrej Micajkov i DJP. Klub Dot biće deo No Sleep Festivala samo u petak 8. novembra, a kondiciju publike testiraće house DJ ekipa koju čine Kid Kimi, Knower, Stenik i Luton! Za one koji vole da uz piće izaberu i nešto za sopstvenu muzičku kolekciju, i ove godine u prodavnici ploča Yugovynil u okviru No Sleep maratona već od podneva pa do večeri za muzički izbor biće zaduženi Pavle Zindović i DJ Maki.

Povezana vest:  Od sutra novi album Zdravka Čolića

Uz No Sleep aplikaciju sve informacije uvek pri ruci!

Provod na No Sleep Festivalu od 8. do 10. novembra, koji obuhvata noćne setove, dnevne žurke, afterpartije i konferencije, zahteva dobru organizaciju. Kako bi se izbeglo nepotrebno štampanje mapa, satnica i programskih flajera, čime se nepotrebno uništavaju prirodni resursi, objavljena je zvanična aplikacija No Sleep Festivala, koja omogućava pregled svih informacija kao što su satnica, mapa, aktuelnosti, kao i obaveštenja u slučaju eventualnih promena. Aplikacija omogućava i razgovor sa ostalim No Sleep fanovima kao i push notifikacije za važne informacije, a može se besplatno preuzeti putem linka http://bit.ly/NSF_Official_App  

Povezana vest:  DAVID GUETTA - NOTHING BUT THE BEAT, Novi album Gete u prodaji

No Sleep Festival održaće se na nekoliko lokacija u prestonici, među kojima su Glavni Hangar u Luci Beograd, kao i klubovi Drugstore, half, 20/44, Mladost, Gadost, Gajba, Taman, Dot i Yugovynil. Dolazak na drugo izdanje No Sleep festivala u petak, 8. novembra, već je najavila elektronska postava koju čine Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser, VTSS, Kezz, Lag, Forest People, Klinac, Apollo, Z++, FAM i Cake Boys i mnogi drugi, dok će za subotnju groznicu, pod zastavom proslave 20 godina svetski poznatog londonskog kluba fabric, biti zaduženi Bicep, Mind Against, Anastasia Kristensen, Terry Francis, Anna Wall, a toga dana stižu i YokoO, Djedjotronic i mnogi drugi.

Muzička platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svetske elektronske i klupske scene, a No Sleep događaji održani su u nekim od najvećih metropola kao što su Njujork, London, Moskva, Sao Paulo, Barselona, Rim i drugi. I ove godine, No Sleep se vraća u Beograd, i to u svom festivalskom formatu od 48 sati programa na nekoliko različitih lokacija, gde će pored spektakularnih događaja u Luci Beograd, biti održane i razne dnevne žurke, ali i No Sleep konferencija na kojoj su i prošle godine govorile neke od vodećih zvezda festivala.