sevdahbaby ekipaMTV PREMIJERA

SevdahBABY  Feat. Lou Benny ZNOOOJJJ!!! (BeeGee FANK)

 

MTV ovog ponedeljka, 20. decembra, u 20 časova predstavlja duplu premijeru – spot za numeru “ZNOOOJJJ!!! (BeeGee FANK)“ koju potpisuju Sevdah Baby i Lou Benny, kao i spot za novi singl „Mysterious“ na kojem su snage udružili Sylvain, Mike Vale i Lara Love.

Preteča singla „ZNOOOJJJ!!! (БееГее ФОНК)“ je numera „Tits Alarm“ koju su Sevdah Baby i Lou Benny stvorili još 2007. godine. Ova verzija, prvobitno napisana na engleskom jeziku, strpljivo je čekala na svoju renesansu tokom rada na albumu SevdahBABY – „Ganc novi FUNK!“. Naime, u to vreme, Lou Benny je došao na ideju da na istu muziku napiše novi tekst na srpskom pa je, krenuvši od regularnih party rima, razvio epopeju o svemu što čini фонк, odnosno „šmek“ Beograda – od domaće tradicije funka kao muzičkog izraza do svih gradskih funky pojava. Viziju je svojim savršenim skrečevima upotpunio DJ Raid, gramofonski virtuoz svetskog nivoa.

Povezana vest:  NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL SLAVI SVETSKI DAN DŽEZA U NEDELJU, 30.APRILA

Integralna verzija pesme traje čak sedam minuta, dok je za TV pripremljena skraćena verzija od četiri minuta. Spot je koncipiran kao zabavno predstavljanje koncepta БееГее фонка, stoga se u ulozi izvođača numere u spotu pojavljuju ljudi koji zapravo čine beogradski funky milje.

Reditelj spota je Ivan Stojiljković koji je sa svojom ekipom potpisao i spot za SevdahBABY feat. Shobaja – 3 poljupca.

Povezana vest:  Severina najavljuje novi singl 'Silikoni' (FOTO)

Sylvain, Mike Vale i Lara Love su troje muzičara sa puno iskustva. Lara Love, inače pevačica u grupi Leeloojamais, je dokazala je da poseduje sjajne glasovne kvalitete još u dance hitu „Call Me“, koji je napravila sa DJ Sharkom, dok su Sylvain i Mike Vale takođe dobro poznata imena na regionalnoj muzičkoj sceni.  Elektronski beat u pesmi Mysterious odlično se uklopio sa Larinim vokalom, a da je će pesma biti pravi hit moglo se videti još na letos, kad se pesma uvrstila i na kompilaciju poznatog kluba Papaya. Video su snimili u jednom danu, a u njemu ne fali dobre koreografije i seksi devojka, koje su zaplesale zavodljivi ples, uverićete se u ponedeljak, 20. decembra, u 20h!

Povezana vest:  U prodaji DVD, CD i Blu-ray izdanje “Live 2012” grupe COLDPLAY