Nakon rođendanske žurke u februaru, koja je okupila preko 3000 ljubitelja elektronske muzike, nastavljamo u Green Love ritmu! Nema predaha, jer naši verni posetioci znaju da je na Green Love festivalu zagarantovana dobra žurka sa svetski poznatim umetnicima.

Fatima Hajji, Regal, Lea Dobričić i Sesha vraćaju se 6. marta upravo na Spens kako bi sa Novosađanima ali i brojnim gostima ponovo doživeli magiju.

Moćna dama dolazi nam u martu kako bi zavrtela dance floor, prenela svoju specificnu energiju i još jednom obradovala publiku svojim autentičnim muzičkim afinitetom. Fatima Hajji usrećila je rejvere 2019, u aprilu kada je napravila nesvakidašnji spektakl na Spensu a sada se vraća da osveži pamćenje onima koji su inovativni, smeli i nemilosrdni kao što je i ona sama, te zajedničkim snagama ponove žurku o kojoj se i dalje priča.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA I DOWNLOAD ALBUMA EMKEJ „ZNAJDI SE“

Njoj će se pridružiti i Gabrijel Kasina, poznatiji kao Regal koji se brzo popeo na vrh svetskih top lista. Elektronska muzika sa primesama trance i acid melodija je ono što ga karakteriše i zbog čega se našao u grupi “odabranih”  kada je reč o relevantim kritičarima ali i u grupi “miljenika” kada govorimo o njegovoj publici. Poslednji put smo imali priliku da ga slušamo letos na Green Air – u, a sada nam, 6.marta donosi nešto novo, uzbudljivo, neponovljivo, vrhunsko, kako to samo on ume.

Povezana vest:  Kako naći dobro ime za bend

 

Green Love festival pored svetskih imena, oduvek je negovao imena sa naših prostora tako da su domaći izvođači neizostavni deo apsolutno sve i jedne žurke.

Tako će nam 6. marta ulepšati veče  prelepa i talentovana DJ Lea Dobričić. Njeni setovi u kojima se prepliću Deep House, Tech house, minimal i techno u kombinaciji sa njenim šarmom i specifičnom harizmom, obožavetelje će “baciti na kolena”.  Rame uz rame sa Fatimom i Regalom, ova umetnica koja je, kako mediji navode, imala meteorsku pojavu na elektronskoj muzičkoj sceni, širiće vrhunske vibracije među publikom na martovskoj žurci.

Povezana vest:  Taylor poručuje Seleni: Prekini sve veze s Justinom Bieberom!

To isto veče uveličaće Sesha kao i DJ Katalina koje su mlade nade DJ škole Vladimira Aćića. Upravo uz Green Love festival, ove dve talentovane devojke, probijaju se do zvezda i polako smeštaju u prve redove tehno galaksije. Sesha i DJ Katalina će uz Fatimu Hajji, Regala, Leu Dobričić zasijati na Spensu te upotpuniti zagarantovano dobru atmosferu.

 

Ulaznice za ovaj, martovski spektakl Green Love festival iznose 1990 dinara i možete ih pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima. Pratite nas i širite sa nama tako nestvarnu “zelenu” ljubav!