10-godina-naslovna-stranicaUrban Bug slavi 10. rođendan na Exitu

Regionalni muzički časopis Urban Bug proslaviće svoj 10. rođendan na srpskom izdanju Exita! Na čuvenoj Urban Bug bini, ekipa časopisa će, zajedno sa publikom, obeležiti deceniju borbe za promociju elektronske muzike i alternativne kulture. Za četiri noći festivala, od 10 do 13. jula, na bini će nastupiti skoro 90 najtraženijih regionalnih DJ-eva u dobro poznatim back to back setovima. Među brojnim izvođačima naćiće se Marko Nastić, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Noise Destruction, Rade Banjan, Speedy, kao i učesnici najvećeg svetskog DJ takmičenja burn Residency.
„Exit je najbolje mesto za proslavu našeg rođendana, jer je prvi broj Urban Buga upravo na njemu prvi put distribuiran, pre 10 godina. Od tada, ne odustajemo od plasiranja kvalitetne muzike, kako u časopisu tako i na našoj bini, a u skladu sa sloganom „Ne propuštaj zabavu, spavaćeš sutra“. Želimo da se zahvalimo svim čitaocima što su već deceniju sa nama i obećavamo najluđi provod do sad!, poručuju iz časopisa Urban Bug.
Urban Bug, mesečni vodič kroz alternativnu kulturu, već skoro 10 godina informiše, sada već cele generacije, o najsvežijim temama iz sveta elektronske muzike, putovanja, umetnosti, ekstremnih sportova, novih tehnologija, filma, mode i stripa. Za deset godina clubbingovanja Urban Bug je objavio više od 100 štampanih izdanja, a više od dva miliona čitalaca dobilo je svoj primerak jedinstvenog džepnog formata časopisa, koji važi za vizuelno najoriginalniji časopis u Srbiji. Tri nominacije i dve nagrade za najbolji muzički časopis jugoistočne Evrope potvrđuju da je originalnost prepoznata i van granica naše zemlje. Čitaocima izvan Srbije Bug je dostupan putem net izdanja, ali i sajta www.urbanbug.net, koji postoji sedam godina.

Povezana vest:  KONCERT DEJVID GETA, Pala bina na Kalemegdanu, otkazan koncert