kiki_lesandricDOČEK NOVE 2011

Studio B prenosi doček ispred skupštine

 

Televizija Studio B saopštila je danas da će 31. decembra direktno prenositi doček Nove godine u Beogradu, na kome će nastupiti „Bajaga i instruktori“, „Partibrejkers“, Kiki Lesendrić, Vlada Divljan i drugi.

-Gledaoci će biti u prilici da uživo prate osmočasovni novogodišnji koncert na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije. Slogan koncerta je ‘Pozovi Beograd 011’. Kamere Studija B osluškivaće puls Beograda i u domove gledalaca donositi atmosferu sa ulica grada – saopštila je gradska televizija.

Povezana vest:  IZABRANO 20 BENDOVA ZA NASTUP NA CONVERSE GET DIRTY STAGEU

Kako je najavljeno, kroz jutro 31. decembra građane će povesti ekipa emisije „Beograde, dobro jutro“, mađioničar Igor Trifunov izvodiće iluzionističke tačke u emisiji „Igorov magični šou“ posle „Vesti u sedam“, dok će se „novogodišnji ‘Problem’ autora Predraga Sarape u opuštenijoj atmosferi baviti analizom 2010. godine i najavama ključnih problema za 2011.“

-Pored toga, Studio B će, uz bogat filmski i serijski program, koji ekskluzivno priprema, gledaoce nagraditi i serijom koncerata koje je u svojoj produkciji snimio tokom godine. Tako će se u programskoj šemi gradske televizije naći snimci od Darka Rundeka, preko Ramba Amadeusa, do vrhunskog folklora“, saopštio je Studio B.

Povezana vest:  Robin Schulz i Nicky Romero predvode subotnju groznicu na Exit Dance Areni