Grupu, duet ili projekat  STEFAN NEMANJA osnovali su Stefan Kovačević i Nemanja Savić, dvojica sjajnih muzičara poznatih po radu u nekim drugim grupama, a koje je još od studentskih dana vezivalo prijateljstvo, ljubav prema muzici i želja za zajedničkim radom. Stefan je pevač i gitarista benda Forever Storm iz Kragujevca sa kojim iza sebe ima dva albuma i uveliko radi na trećem. Kroz karijeru sarađivao je sa brojnim bendovima kao gostujući vokal i gitarista, ali i kao producent i lice koje stoji iza Blacksmith Music studija.  Nemanja je pre svega poznat kao frontmen i vokal benda Atlantida sa kojim ima tri albuma. Već 8 godina viđamo ga i kao člana kultnog rok sastava Neverne bebe.

Povezana vest:  Lejdi Gaga sarađuje s Brajanom Mejom

Ideja da naprave zajednički muzički projekat postoji već dugo. Inspiracija za pesmu „Rođen sa slomljenim srcem“ ovu ideju je, posle mnogo godina, dovela do realizacije.

Oko 3000 dece u Srbiji godišnje rodi se sa srčanom manom“ podsećaju Stefan i Nemanja i objašnjavaju razlog i inspiraciju za prvu pesmu koju su uradili zajedno:“Inspirisani pričama i primerima iz svog okruženja, napisali smo pesmu koju posvećujemo svim tim malim super herojima, koji već od svojih prvih dana moraju da se bore!

Povezana vest:  Erik Klepton u Beogradu

Lyric video za pesmu „Rođen sa slomljenim srcem“ možete pogledati ovde: https://youtu.be/qrTAcWGPMD0

Tekst, muziku i aranžman za pesmu zajedno su uradili Stefan Kovačević i Nemanja Savić, a mix i master uradio je Stefan (Blacksmith studio). Pored Stefana (gitare, vokal, orkestracija) i Nemanje (vokal) u snimanju pesme učestvovali su: Vladimir Ružičić Kebac (bubanj, perkusije),  Damir Mojsin (bas gitara),    Sava Živanović (bas gitara), Aleksa Stanković (klavijature) i Jelena Tubić (vokal).

Povezana vest:  Queen Real Tribute: „Obećavamo veliku rock žurku u duhu grupe Queen"