Zbirka kratkih priča namenjenih najmlađim čitaocima Nezgodacije konačno je pred vama! Duhovito delo nagrađivanog pisca, Dragana Babića, svojim čitaocima otkriće zabavan i zanimljiv svet u koji će pre ili kasnije svako dete zakoračiti.

Saznajte sa kojim ćete se sve zgodama i nezgodama susresti na putu odrastanja i, ako pažljivo o njima čitate, možda uspete i da ih zaobiđete. Kao što autor knjige kaže: „Ne mora baš sve da ti se desi!“

Povezana vest:  NOVA SEZONA TANGO KURSEVA U GVARNERIUSU

Da li nekada pomislite da bi vam bilo lakše da vam neko na putu odrastanja kaže da ćete se u životu susresti sa mnogim zgodama i nezgodama koje je, ako ih na vreme prepoznamo i razumemo, moguće zaobići ili makar spremno dočekati?
Ovo nije instant priručnik za odrastanje, što će vas možda razočarati, ali jeste knjiga uz koju ćete se iskreno nasmejati, bili mali ili veliki, i uživati u svakoj njenoj stranici. U njoj ćete, pored šaljivih, pronaći i vrlo ozbiljne teme, o kojima autor piše na zabavan i duhovit način, čime uspostavlja bliskost sa svojim čitaocem, u čemu je i posebna dragocenost ove knjige.
Premda svet nije savršen, što počinjete da razumevate čitajući priče koje su pred vama, odrastanje u njemu ne mora nužno biti teško, ali je izazov sa kojim ćete se lakše izboriti uz svog novog drugara – Nezgodacije.

Iako je knjiga namenjena deci uzrasta od 9 do 12 godina, u njoj će podjednako uživati i odrasli. Obogaćena šaljivim ilustracijama i komičnim likovima, ova zbirka će svakom čitaocu pomoći da otkrije velike i važne stvari čitajući duhovite i zabavne priče.

Povezana vest:  Foto-monografija Jovana Đorđevića "Beograd naše mladosti - Belgrade of our youth" ponovo u prodaji

Nezgodacije možete poručiti putem sajta www.vulkancic.rs.