Zbirka kratkih priča namenjenih najmlađim čitaocima Nezgodacije konačno je pred vama! Duhovito delo nagrađivanog pisca, Dragana Babića, svojim čitaocima otkriće zabavan i zanimljiv svet u koji će pre ili kasnije svako dete zakoračiti.

Saznajte sa kojim ćete se sve zgodama i nezgodama susresti na putu odrastanja i, ako pažljivo o njima čitate, možda uspete i da ih zaobiđete. Kao što autor knjige kaže: „Ne mora baš sve da ti se desi!“

Povezana vest:  Kupiš 2, čitaš 3 knjige Vulkan izdavaštva od 13. do 22. maja samo na sajtu vulkani.rs

Da li nekada pomislite da bi vam bilo lakše da vam neko na putu odrastanja kaže da ćete se u životu susresti sa mnogim zgodama i nezgodama koje je, ako ih na vreme prepoznamo i razumemo, moguće zaobići ili makar spremno dočekati?
Ovo nije instant priručnik za odrastanje, što će vas možda razočarati, ali jeste knjiga uz koju ćete se iskreno nasmejati, bili mali ili veliki, i uživati u svakoj njenoj stranici. U njoj ćete, pored šaljivih, pronaći i vrlo ozbiljne teme, o kojima autor piše na zabavan i duhovit način, čime uspostavlja bliskost sa svojim čitaocem, u čemu je i posebna dragocenost ove knjige.
Premda svet nije savršen, što počinjete da razumevate čitajući priče koje su pred vama, odrastanje u njemu ne mora nužno biti teško, ali je izazov sa kojim ćete se lakše izboriti uz svog novog drugara – Nezgodacije.

Iako je knjiga namenjena deci uzrasta od 9 do 12 godina, u njoj će podjednako uživati i odrasli. Obogaćena šaljivim ilustracijama i komičnim likovima, ova zbirka će svakom čitaocu pomoći da otkrije velike i važne stvari čitajući duhovite i zabavne priče.

Povezana vest:  Novi Pazar dobija Delfi knjižaru i Lagunin klub čitalaca

Nezgodacije možete poručiti putem sajta www.vulkancic.rs.