Dugo očekivana i prva zvanična HUGO prodavnica na prostoru bivše Jugoslavije otvorila je svoja vrata za kupce u Beogradu, u najvećem tržnom centru u regionu – TC Galerija. U novootvorenoj prodavnici kupci će moći da biraju komade iz najnovije kolekcije za proleće / leto 2021, koja stavlja HUGO na raskrsnicu između Istoka i Zapada, kombinujući moderno i tradiciju, poštovanje i pobunu. Ovog proleća brendu se pridružuju japansko-brazilski tattoo majstor Jun Matsui i japanski kaligraf Shin-Rei, kako bi stvorili upečatljive grafike prisutne u celoj kolekciji. Eklektični dizajn predstavljen je u jedinstvenoj kampanji pod nazivom „Bez granica“, inspirisanom idejom urbane mladalačke kulture od Berlina do Tokija.

Povezana vest:  Lijam Nison ima novu ljubav

HUGO duh je uvek bio usko povezan sa popularnom kulturom, zbog čega je brend nedavno pokrenuo „HUGO Louder” kampanju i novu platformu koja daje glas inspirativnim umetnicima širom sveta. Njegova misija je pružanje pozornice mladim talentima da predstave svoj rad i govore o onome što im je važno. Savršen spoj sa ovom filozofijom čine novi HUGO Louder ambasadori u Srbiji – Mimi Djo i Fackin Yoma, najtraženiji DJ dvojac u Beogradu, Buč Kesidi, indi rok bend u usponu i ulični umetnik Andrej Josifovski (Pijanista), koji ruše granice i oblikuju svet, baš kao što to čini i sam brend.

Povezana vest:  Trudnoća Kejt Midlton izazvala pravi bejbi bum u Britaniji

Pored HUGO Louder kampanje, brend je takođe pokrenuo Clean up your act” inicijativu, kao deo kontinuiranih napora ka smanjenju uticaja brenda na životnu sredinu i traženju odgovornijih načina proizvodnje. Pokret uključuje kolekciju odevnih predmeta izrađenih od najmanje 60 odsto recikliranih, organskih i materijala iz održivih izvora, dok svaki od njih sadrži ekskluzivni Clean up your act dizajn. Ovi artikli su namenjeni onima koji vode računa o svom uticaju na životnu sredinu.

Povezana vest:  Početak septembra uz dobru zabavu i Biser sir

***

O HUGO brendu

Od svojih početaka, HUGO se zalagao za odvažnu modu koja ne zna za granice i slavi samoizražavanje. Autentičan i beskompromisan, stvoren je za vođe, a ne za sledbenike. Visoki standardi kvaliteta i krojeva sa modernim pristupom čine ovaj brend savršenim za trendsetere i one sa unikatnim stilom, koji žele da ostave samouveren pečat svojim kul i naprednim izgledom.