rasing_santander_novi_vlasniciNovi vlasnig Rasinga počastvovan i ganut

 

Novi vlasnik Rasinga iz Santandera, indijski privrednik Asan Ali Sajed rekao je danas da je počastvovan i ganut što je postao novi vlasnik Rasinga iz Santandera.

-Ganut sam i počastvovan što sam novi vlasnik kluba Real Rasing de Santander. Sada počinje novo poglavlje u istoriji kluba, koji će porasti i skrasiti se među najboljim klubovima u španskoj ligi – rekao je Sajed novinarima na predstavljanju na stadionu Sardinero.

Povezana vest:  Fernandes i Erera osumnjičeni za nameštanje rezultata

Sajed je ranije rekao da je prvi korak ka popravljanju Rasingovog tima vraćanje srpskog reprezentativca Nikole Žigića iz Birmingema. Centarforu bi to bio treći put da dolazi u klub iz Santandera.

-Ovo je više od poslovnog poteza. Ovo je strast koju želim da podelim sa igračima, članovima kluba i, iznad svega, navijačima – rekao je Sajed.

Povezana vest:  Junajted nudi Juventusu 50 miliona funti i Nanija za Vidala

Ovaj poslovni magnat rekao je i da mu je srce obojeno klupskim zeleno-belim bojama, kao i da će uložiti svoje „znanje i ekonomske resurse“ u tim.

On je predsednik kompanije koja se bavi ulaganjem i procenom imovine.

Sajed je ranije pokuša da kupi engleski Blekburn, ali nije uspeo da nadmaši ponudu kompanije Venki.

Rasing je osnovan pre 98 godina, ali je nedavno zapao u velike finansijske probleme. U prvoj ligi je igrao 43 sezone, ali nije uspeo da osvoji neki značajnijih trofej.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Brazil bez Elana protiv Holandije

Ekipa je trenutno 15. na tabeli, sa dva boda više od zone ispadanja.