Za roditelje čiji mališani uče prve reči i tek se upoznaju sa svetom koji ih okružuje Vulkančić ima sjajne preporuke. Na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan pronaći ćete pregršt slikovnica, rečnika, knjižica sa mekim teksturama i magnetima, koje će kod dece podstaći radoznalost i kreativnost, obogatiti im rečnik, i to kroz igru i zabavu.

Uz slikovnice sa divnim ilustracijama Igrom do znanja: Učimo prve reči i Igrom do znanja: Učimo boje deca će naučiti imena životinja koje žive na selu, u šumi ili na moru; otkrivaće nazive igračaka, voća, povrća i mnogih drugih pojmova; upoznaće se sa bojama i prvim rečima.

Povezana vest:  Novi roman iz edicije Vulkan Young Adult: Pod srećnom zvezdom

Razigrani stanovnici farme su spremni za druženje! Uz knjigu Na farmi: Edukativni set sa magnetima mališani će kroz igru i zabavu naučiti oblike, vežbati motoričke veštine i izraziti kreativnost. Knjiga sadrži bojanku, mnoštvo magneta i kartice na koje ih je potrebno postaviti.

Bebin mali rečnik: Životinje i Bebin mali rečnik: Prve reči skrivaju čudesni svet oko nas. Ove knjižice, idealne za malene ruke, sadrže mnoštvo interesantnih ilustracija koje će najmlađima pomoći da nauče nazive životinja i boja; oblika, igračaka, hrane i još mnogo toga.

Povezana vest:  "Srce od stakla" - "Bouns" u stilu i iz pera Nore Roberts

S edicijom Moja velika mekana knjiga: ŽivotinjeMoja velika mekana knjiga: Prve reči i Moja velika mekana knjiga: Brojevi mališani će zakoračiti u svet životinja, upoznati one iz šume i savane, ali i kućne ljubimce i mnoštvo različitih pojmova i boja, a učenje brojeva je jednostavno i zabavno.

Deca će uživati u druženju sa knjigama Upoznajte dodirom: Divlje životinje i Upoznajte dodirom: Domaće životinje, koje na svojim stranicama sadrže različite teksture za istraživanje. Sada imaju priliku da pomaze žirafu, slona, tigra, prase, zeku, ždrebe, i tako vežbaju prepoznavanje pojmova.

Povezana vest:  Kustendorf klasik završen je uz dodelu nagrada

Kada se knjige jednom zavole, obično ta ljubav traje ceo život, zato obradujte svoje mališane ovim veselo ilustrovanim knjigama. Potražite ih na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.