zeljko_samardzic

Željko Samardžić U ime ljubavi u Beogradskoj areni

 

Pevač zabavne muzike Željko Samardžić četvrti put će održati osmomartovski koncert u Beogradskoj areni, ovaj put nazvan „U ime ljubavi“, na kome će mu gošće biti pevačice Jelena Rozga i Jasna Gospić.

-Ne postoji lepši naslov za koncert nego što je ‘U ime ljubavi’. Siguran sam da će arena biti jedna velika ljubavna adresa, što mi je glavni cilj“, rekao je Samardžić danas na konferenciji za novinare, na kojoj je premijerno prikazao spot za novu pesmu „U ime ljubavi“, u kome se pojavljuju članovi njegove porodice.

Povezana vest:  Klinika Vlatka Stefanovskog u Beogradu

Bivšu pevačicu splitskog „Magazina“ Rozgu, Samardžić je pozvao u Beogradsku arenu jer imaju zajednički duet „Ima nade“, a nedavno je gostovao na njenom koncert u „Spaladium areni“.

Samardžić je rekao da je pozvao na koncertu u Areni i Gospićevu, nekada pevačicu hita „Dođi u pet do opet“ sarajevske grupe „Ambasadori“, pošto su ovih dana snimili duet, koji će se pojaviti ili na njegovom novom albumu planiranom za maj ili na nekom njenom izdanju.

Povezana vest:  Neslana šala Džastina Bibera rastužila fanove

-Jasna me zamolila pre nekih mesec dana ako sam raspoložen da uradim duet. Pristao sam, ali da prepusti meni odabir pesme. Autori su Marina Tucaković i Aleksandar Perišić i napravili su predivnu pesmu – rekao je Samardžić.

Mostarac Samardžić se pojavio sedamdesetih sa pesmom „Moja Marija“ na festivalu u Banjaluci, nastavivši devedesetih karijeru iz Beograda, posebno zahvaljujući hitu „Sipajte mi još jedan viski“. Samardžić će u Areni obeležiti i 15 godina od prvog samostalnog beogradskog koncerta održanog 1996. u Sava centru.

Povezana vest:  Flamenko džez spektakl na 32. Beogradskom džez festivalu: Antonio Serrano Flame and Co kvintet

-Od prvog koncerta pa do ovog četrdesetog u Beogradu, ovde nikad nisam zapevao u klubovima i na splavovima. Posebno sam se čuvao za Beograd, jer on traži najviše i zaslužuje da u njemu pravim najveće i najlepše koncert – rekao je Samardžić.

Osmomartovske koncerte u Beogradskoj areni Samardžić je održao 2007, 2008. i 2009. godine, a organizatori „Megaton“ i „Mjuzik plej“ (Music Play) su najavili mogućnost da se na DVD-iju pojavi snimak Samardžićevog povratka u najveću dvoranu Srbije posle jednogodišnje pauze.