Vince-Neil

Vins Nil pušten iz zatvora u Las Vegasu

Pevač grupe „Motli Kru“ Vins Nil pušten je iz zatvora u Las Vegasu posle 10 od 15 dana na koliko je bio osuđen zbog vožnje u pijanom stanju.

List Las Vegas san piše da je 50-godišnji roker oslobođen u petak.

Nil se na suđenju u januaru izjasnio krivim za vožnju u pijanom stanju prošlog leta u Las Vegasu.

Povezana vest:  Uramljena slika Monike Beluči za Hurtse, cvetni peškiri za Gloriju Gejnor, privatni čarter let za Skrillexa, Loto srećka za Rudimental samo su neki zahtevi zvezda na najboljem evropskom festivalu!

Osuđen je na 15 dana zatvora i 15 dana kućnog pritvora po nagodbi sa tužilaštvom koja ga je poštedela suđenja. Osuđen je i na globu od 585 dolara.

Muzičar je, da je proglašen krivim na suđenju, mogao da dobije do šest meseci zatvora.

To njemu nije prvi sukob sa zakonom: krajem 1984, kad je na turneji po SAD bila finska hard rok grupa „Hanoj Roks“, posle burne zabave u Vinsovoj kući, kad su muzičari pošli da dokupe još pića, domaćin, koji je bio pijan, izgubio je kontrolu nad automobilom i izazvao sudar.

Povezana vest:  Pevačica Vesta Vilijams pronađena mrtva

Bubnjar finske grupe Nikola „Razl“ Dingli je poginuo, a Nil je optužen za ubistvo iz nehata i vožnju po uticajem alkohola koja je izazvalo saobraćajnu nesreću.

Tada je osuđen na 30 dana zatvora, pet godina uslovno, 2,6 miliona dolara obeštećenja preživelim žrtvama sudara i 200 sati društveno korisnog rada.

Pevač je iz zatvora pušten posle 15 dana zbog dobrog vladanja.

Povezana vest:  Skank anansi svirali u Beogradu