XYZ_predstavlja_Armani_Collezioni_Made_to_Measure_-_Ognjenu_Amidzicu_se_uzimaju_mere_za_kosulju_01

ARMANI COLLEZIONI Made to Measure

Novi servis za kupce ekskluzivno u XYZ PREMIUM FASHION STORE-u: odela i košulje po meri izrađene u italiji, sa mogućnošću personalizacije sopstvenim inicijalima

ARMANI COLLEZIONI Made to Measure, najnoviji servis za kupce predstavljen je u sredu 2. marta u XYZ PREMIUM FASHION STORE-u, vodećem dizajnerskom multi-brand store-u u regionu. Tom prilikom stručni saradnik Armani Collezioni brenda iz Milana, naručio je odelo i košulju po meri za našeg poznatog TV voditelja Ognjena Amidžića. Svojim javnim nastupom Ognjen se ispostavio kao idealan izbor za predstavljanje Armani Collezioni stila. Svi zainteresovani kupci imaju jedinstvenu priliku da budu među prvima koji će poručiti Armani Collezioni Made to Measure odela i košulje po svojoj meri.

Povezana vest:  GLASANJE POČINJE! CAMPARI VAS POIZIVA DA IZABERETE GORKU ILI SLATKU STRANU SA KEJT HADSON, ZAŠTITNIM LICEM CAMPARI KALENDARA ZA 2016. GODINU

Kolekcija Armani Collezioni Made to Measure dostupna je u Armani Collezioni radnjama i odabranim multi-brand radnjama širom sveta, kao što je XYZ PREMIUM FASHION STORE u Beogradu, gde stručno osoblje može provesti kupce kroz čitav proces kreiranja komada odeće.

Kupcima se prezentuje serija uzoraka izrađenih od jednostavnog štofa koji predstavljaju osnovu mogućih kreacija. Kupac bira kroj koji mu najviše odgovara, nakon čega se uzimaju tačne mere da bi se kroj prilagodio. Nakon toga kupac bira materijal, postavu i dugmad.

Povezana vest:  Posle dve nedelje prikupljanja predloga, foke na klizalištu Delta City Ice Park – dobile imena i kuma Luku Vulovića

XYZ_predstavlja_Armani_Collezioni_Made_to_Measure_-_Ognjenu_Amidzicu_se_uzimaju_mere_za_kosulju_02Giorgio Armani se uvek distancirao od prolaznih trendova, opredeljujući se da prati sopstvenu viziju i estetiku. “Ne mislim da je moda kreiranje odeće koja će izaći iz mode onog trenutka kada je obučete – mene više interesuje stvaranje stilova koji su po svojoj suštini elegantni i osobeni, nepodložni hirovima modnih trendova”, izjavio je Giorgio Armani.

Povezana vest:  Jana i Udruženje ZEN art pokreću akciju oslikavanja zidova dečijih bolnica

Kolekcija odeće po meri ostavlja iza sebe sve trendove – kupac dobija jedinstven i personalizovan komad odeće koji je skrojen za njega i ni za koga drugog.