lady-gaga-vma-2010

LADY GAGA NASTUPA UŽIVO NA MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN

 

MTV Japan je danas objavio da će svetska superzvezda Lady GaGa nastupiti na događaju MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN u subotu, 25. juna.

Lady GaGa je prvi zvanično potvrđeni izvođač na MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN, desetoj godišnjoj dodeli MTV Video Music Awards Japan (VMAJ), koja je ove godine pretvorena u međunarodni muzički događaj za pomoć japanskom Crvenom krstu.

Povezana vest:  MTV Premijera: Kanda, Kodža i Nebojša – Sve Je Stalo (U R'n'R)

Voditeljke ove cereonije biće članice japanske pop senzacije AKB48, a svečanost će uključivati nastupe uživo međunarodnih, regionalnih i japanskih zvezda. Sam događaj MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN biće kulminacija kampanje MUSIC OF HOPE MTV-ja Japan, a reč je o nizu akcija koje je pokrenuo taj kanala kao znak podrške i pomoći narodu Japana nakon zemljotresa i cunamija od 11. marta. Kampanja MUSIC OF HOPE osmišljena je da inspiriše i ujedini mlade ljude da ulože svoje vreme i sredstva u oporavak i obnovu, a uključuje inspirativne muzičke videospotove, nastupe uživo, intervjue s izvođačima, ekskluzivne vesti, kao i priče o izvođačima i mladim ljudima koji su ugroženi ovom katastrofom.

Povezana vest:  Kome će to 1D svirati na venčanju?

MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN prenosiće se uživo iz Makuhari Messe centra u subotu, 25. juna u više od 30 miliona domova preko kanala MTV Japan, MTV Korea, MTV China i MTV Southeast Asia. Specijalna jednosatna verzija događaja MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN prenosiće se putem MTV kanala širom sveta kao deo MTV-jevog nedeljnog serijala muzičkih nastupa uživo, MTV WORLD STAGE. Ostali izvođači i zvezde koji će prisustvovati događaju uskoro će biti objavljeni.

Povezana vest:  GORILLAZ PREDSTAVLJA NOVI ALBUM “HUMANZ”

Službeni partneri MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN su Sony Ericsson Mobile Communications Japan, Inc., DAIICHIKOSHO CO., LTD., GyaO Corporation, MORINAGA MILK INDUSTRY CO., LTD. i MICARD Co. LTD.