bojana_jovanovski_april_2011

FED KUP 2011

Cibulkova nervnozna protiv Jovanovske jer je bila favorit

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova, koja je danas u plej-ofu za popunu Svetske grupe Fed kupa pobedila srpsku teniserku Bojanu Jovanovsku, rekla je da je nervozno počela meč zato što je bila favorit.

-Počela sam nervozno. Igra je s moje strane bila neujednačena, samo sam vraćala lopticu i čekala na njene greške. Moj početak je bio jako loš, potisla me je u defanzivu, pa sam samo trčala“, kazala je Cibulkova novinarima posle pobede od 2:1 u setovima, a preneo je portal Aktualne.sk.

Povezana vest:  DAVIS CUP FINALE 2010,Počinje prodaja karata za meč Srbija – Francuska

Cibulkova je uverena da je njenu nervozu izazvalo to što je umesto očekivane Jelene Janković nastupila protiv mlađe Jovanovske, što joj je dodelilo ulogu favorita.

-Da je protiv mene igrala Jankovićeva ne bih počinjala nervozno, ne bih bila favorit. Bio bi to drugačiji meč – kazala je Cibulkova i dodala da će njen sutrašnji nastup biti sigurno mnogo bolji.

Povezana vest:  ATP MONTREAL, Del Potro u 2. kolu

-Uspela sam da preokrenem tok meča i to mi daje samopouzdanje – rekla je Cibulkova.

Svojom današnjom igrom nije zadovoljna ali, kako je kazala, bila je dovoljna za pobedu nad Jovanovskom.

Posle prvog dana Fed kup duela Slovačka – Srbija rezultat je 1:1, pošto je Ana Ivanović nakon poraza Jovanovske izjednačila pobedom nad Danijelom Hanuthovom sa 2:0, po setovima 6:2, 6:4.

Povezana vest:  Rodik: Radiću isto što sam do sada radio

Sutra od 12.00 u singl mečevim sastaće se Ana Ivanović i Dominika Cibulkova, a potom Bojana Jovanovski i Danijela Hanuthova.

Nakon toga igraće se meč u dublu u kojem će za Srbiju nastupati Jelena Janković i Ana Krunić, a za Slovačku Danijela Hantuhova i Magdalena Ribarikova.