marina_katarina_reebok

Katarina Vučetić i Marina Kotevski savetovale kupce u Reebok radnji!

Popularna surviver-ka Katarina Vučetić i voditeljka Marina Kotevski stale su rame uz rame sa svetskim zvezdama Evom Mendez i Helenom Kristensen i postale Reebok EasyTone ambasadorke na našim prostorima. Katarina i Marina su se našle u nesvakidašnjoj ulozi shopping savetnika, u Reebok radnji u TC Ušće, gde su zainteresovanim devojkama pomogle da odaberu savršenu EasyTone odevnu kombinaciju za oblikovanje tela. U tome im je pomagala i poznata voditeljka Adrijana Čortan. Naše Reebok ambasadorke pozvale su sve devojke da se prijave na konkurs Pogled otpozadi na sajtu www.reevent.rs, i da se bore za vredne nagrade i svoju titulu ambasadorke.

– Reebok je i do sada na svetskom nivou uvek birao lepe i uspešne žene za promo lica, kao što je Eva Mendez. Velika mi je čast što sam izabrana za Reebok ambasadorku i što ću biti u mogućnosti da promovišem novi model patika EasyTone. Oduvek sam vodila računa o svom telu i zdravom životu tako da saradnja sa jednom velikom sportskom kućom kao što je Reebok vam pruža još veću satifakciju da vežbate još više i izgledate još bolje –  kaže Katarina Vučetić.

Povezana vest:  Kič ali kul - Britanija se zaljubila u božićne džempere

Reebok Srbija, po prvi put na našim prostorima, organizuje veliki konkurs, “Pogled otpozadi” u okviru kojeg će izabrati srpsku EasyTone ambasadorku. Pripadnice ženskog pola koje uživaju u sportskim aktivnostima, vole fitnes i čije je glavni adut zategnuta i lepo oblikovana zadnjica imaju mogućnost da osvoje vredne Reebok nagrade. Na konkurs mogu da se prijave devojke starosti od 18 ili više godina, tako što će popuniti prijavu sa podacima i postaviti svoje fotografije na sajtu www.reevent.rs. Trideset  devojaka koje osvoje najviše glasova učestvovaće na Reeevent-u, finalnom izboru koji će se održati u junu ove godine, na Adi Ciganliji, a najuspešnija među njima će poneti titulu EasyTone ambasadorke.

Povezana vest:  Viktorija Bekam dizajnira enterijer automobila

– Zbog prirode posla, ne mogu  uvek da nađem dovoljno vremena za kompletan trening, tako da nosim EasyTone odeću i obuću, sa kojom postižem dobre rezultate tokom celog dana . Reebok EasyTone patike su elegantne i lepog dizajna, tako da ih lako kombinujem uz različite odevne varijante. Reebok je brend koji oduvek volim , tako da me je obradovala titula Reebok ambasadorke. Pozivam zainteresovane devojke da se prijave na aktuelni konkurs i da nam se pridruže u promociji ovog popularnog brenda . – rekla je Marina Kotevski.

Povezana vest:  Patrik Dempsi zvezda etapne trke Giro D’ Italia

Reebok EasyTone patike utiču na bolje oblikovanje zadnjice svakim korakom, tako da se preporučuju tokom vežbanja i sportskih aktivnosti, ali i za šetnju i pešačenje. EasyTone odeća koristi Reebokove ResisTone™ trake koje stvaraju otpor pri svakom pokretu. ResisTone trake, koje su napravljene od otpornog ali fleksibilnog materijala, strateški su postavljene na odeću u skladu sa rezultatima anatomskog istraživanja i prijatno prijanjaju uz telo dame koja je nosi.