sopinglista_1

VELIKI BRAT 2011

Devojačko veče ostavilo traaga, ukućani se stide svog ponašanja!

Devojačko veče svakako je ostvailo veliki utisak kao i posledice na sve ukućane. Nismo pogrešili kada smo rekli, da će se ova žurka prepričavati.

Nirmal, Bojana i Lester su ponovo pričali o žurci koja se odigrala u sredu u kući Velikog Brata. Njih troje su konstatovali da se dosta stvari promenilo od tada. Komentarisali su koliko ko je konzumirao alkoholna pića, dodavajući da je Marijana svakako bila ta koja je preterala.

Sa druge strane, u spavaćoj sobi Marijana, Soraja i Antonija imale su istu temu na repertoaru.

Soraja zbog velike količine alkohola koji je popila, imala je malu amneziju, ali se Antonija potrudila da joj prepriča šta se sve dešavalo. Svakako je Marijani i Soraji potsećanje bilo neophodno, jer se pola veči ne sećaju. Marijana posle Antoniinog izlaganja izjavila: „ Nisam bila najgora“.

Povezana vest:  Netfliks se proširio na 190 zemalja, uključujući i Srbiju

Luksuz ili standardni budžet

Vladavina kraljice Elizabete je završena. Venčanje Kejt i Vilijama se takođe odigralo u kući Velikog Brata. Kao i do sada, tako i ove nedelje Veliki Brat je ocenio uspešnost zadatka.

Na osnovu truda, volje i posvećenosti ukućana nedeljnom zadatku, doneta je odluka. Zahvaljujući Nirmalu i Soraji pre svega, zatim Brendonu i ostalima, ukućani su osvojili luksuzni budžet za narednu nedelju. Iako je nedelja protekla veoma burno, ukućani su uspeli da ispune sve uslove koji su bili neophodni za uspešnost zadatka. Na osnovu luksuznog budžeta koji su dobili ukućani su sastavljali šoping listu. Ove nedelje većina ukućana je pomagala Marijani i Soraji, koje su svakako vodile glavnu reč. Ove nedelje neće moći da naruče alkohol, što se nije svidelo stanarima ove kuće. Zaslužini za ovakvu odluku Velikog Brata su Nemeš, Marijana i Soraja, a ko je najzaslužniji presudite sami.

Povezana vest:  Premijera na Animal Planetu - Tajni život kućnih ljubimaca

Stidimo se!

Nedeljno popodne Veliki Brat je iskoristio kako bi prikazao ukućanima njihovo ponašanje tokom nedelje. Na monitoru u dnevnoj sobi Veliki Brat je pustio ukućanima devojačko veče i time šokirao glavne aktere skandala koji se desio za vreme žurke.

Već dobro poznata zabava ostavila je trag. Ukućani od srede svakodnevno prepričavaju ponašanje pripitih ukućanki, ali posle ovoga što su videli, malo je reći, da su šokirani. Nemeš i Marijana nisu bili svesni celokupnog događaja kao ni štete koju su naneli. Njoj nije jasno kako je mogla sebi tako nešto da dozvoli, dok Nemeš smatra da je zbog manjka slobode sve loše izašlo iz njega. Svoje nekontrolisano ponašanje dovelo ga je do toga da se oseća postiđeno. Takođe, izrazio je i kajanje jer nije napustio kuću već četvrte, pete nedelje, ali nekoliko minuta kasnije, izjavio je da ima nikad veću želju da ostane i ispravi sve svoje greške. Želi time da dokaže da je sve to proizvod njegove nemoći i nezadovoljstva.

Povezana vest:  Ana Sofija Rob nova Carrie Bradshaw

Soraja sa druge strane, smatra da ukoliko neko drugi večeras napusti kuću, umesto Nemeša ili Marijane, da će biti učinjena velika nepravda. Bojana nema komentar, dok Horvat kao i u sredu, ne opravdava celokupnu situaciju.