General_Woo

BESPLATNO PREUZMITE DVE NOVE PESME GENERAL WOO-A NA MTV.RS!

Novi MTV Download donosi u petak, 25. juna čak dve nove pesme General Wooa koje ćete se moći besplatno dapreuzmete sa sajtova regionalnog MTV-ja – mtv.rs, mtv.com.hr i mtv.si.

General Woo, jedna od kljulnih ličnosti za razvoj hip hopa u celoj regiji vraća se na scenu s novim klasikom. Četiri godine nakon izlaska albuma «Krv nije voda» najavljen je izlazak naslednika nazvanog «Verbalni delikt», koji će u jesen 2011. objaviti Aquarius Records. Ovo je Woo-ov sedmi i, prema kritikama insajdera, najbolji album u karijeri, a na njemu će se nalaziti 18 rep pesama za koje većinu produkcije potpisuje Sett. Osim Setta na ploči se pojavljuju producenti nove generacije poput Fezza, Brke, Dirty Hairya i S-Onea.

Povezana vest:  Madonina kuća iz detinjstva prodaje se za 49.000 dolara

MTV Download regionalno će predstaviti novog Woo-a kroz dve pesme – «U trenutku istine» i «Znam» koje ćete moći besplatno da skinete od petka, 25. juna. Ljubitelji hip hopa već su mogli da čuju pesme u sklopu Woo-ovog Blackout radija.

O pesmama Woo ističe da su angažovane, istinite pesme o stanju društva i ujedno poziv svima na promene koje su nam pod hitno potrebne («U trenutku istine»), kao i biografsko podsećanje na represivan sistem koji je osetio na koži («Znam»).

Povezana vest:  BENDOVI NIČIM IZAZVAN I STEREO BANANA IMAJU NOVE SPOTOVE, PREMIJERE NA MTV KANALU

Ekskluzivan download Woo-ovih pesama traja će 14 dana.

MTV Download – od 25. juna na mtv.rs, mtv.com.hr i mtv.si – General Woo – «U trenutku istine» i «Znam».