Ulaznice za Divljana od danas u prodaji

vlada-divljanVlada Divljan i Nevladina organizacija održaće svoj drugi po redu osmomartovski koncert u Domu sindikata u Beogradu, za koji su od danas u prodaju puštene ulaznice po ceni od 1.000, 1.200 i 1.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Doma sindikata i Doma omladine.

-Biće sigurno stvari koje nismo prošle godine svirali. Trudićemo se da napravimo nešto novo u odnosnu na prošlu godinu što se tiče repertoara i priredimo još neka iznenađenja – najavljuje Divljan.

Povezana vest:  Eros Ramazzotti “BEST LOVE SONGS” u prodaji od 1. februara

Vlada Divljan i njegov prateći bend Nevladina organizacija i u novoj deceniji nastavljaju sa održavanjem osmomartovskih koncerata za Beograđanke, ovaj put u većoj i svečanijoj dvorani Doma sindikata.

Divljan i NeVO su održali prošle godine svoj prvi osmomartovski koncert u par dana unapred rasprodanoj velikoj sali Doma omladine Beograda, zaradivši jednodušne hvalospeve kritike i publike.

Sada se veliki romantičar srpske i jugoslovenske pop muzike Divljan vraća posle godinu dana u rodni grad 8. marta za novi susret sa Beograđankama (i njihovim pratiocima) u svečaniji Dom sindikata.

Povezana vest:  Gitarski genije Steve Vai i mlade zvezde 2cellos u zajedničkom muzičkom spotu

-Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo ponovo svirati Beograđankama. Obožavanje lepšeg pola bi za nas muškarce trebalo da bude obaveza svaki dan. Međutim, nije loše ni ovako bar za 8. mart pokloniti svu svoju pažnju ženama – kaže Divljan.

Glavna autorska snaga kultnih Idola, koji stoji iza klasika „Malena“, „Nebeska tema“, „Ona to zna“, „Ljubavi“, „Dok dobuje kiša“, „Rusija“ ili „Sve laži sveta“, kaže da će njegov drugi po redu koncert za Dan žena biti pre svega prilika za odličnu zabavu i provod publike i benda.