Diznilend_avantura

Dizni u Beogradskoj areni

 

Kompanija „Dizni na ledu“ gostovaće od 18. do 20. novembra u Beogradskoj areni sa predstavom „Princeze i heroji“, u kojoj će umetničkim klizanjem i akrobatikom dočarati priče o sedam Diznijevih princeza i njihovih odanih prinčeva, najavila je danas Arena. Zvončica iz bajke „Petar Pan“ vodiće posetioce kroz inspirativne priče o Arijel, Beli, Pepeljugi, Tiani, Jasmin, Ružici i Snežani, dok se njihove želje i snovi ostvaruju.

Povezana vest:  MAGNEZIJUM U SLUŽBI KONCENTRACIJE I EFIKASNOG UČENJA

U novoj predstavi produkcije „Feld Entertainment“, publika će se prisetiti poznatih bajki „Mala sirena“, „Uspavana lepotica“, „Pepeljuga“, „Snežana i sedam patuljaka“, „Aladin i čarobna lampa“, „Princeza i žabac“, „Lepotica i zver“. Pojaviće se i najnovija Diznijeve princeza, Zlatokosa i simpatični princ Flin iz Oskarom nominovanog filma „Zlatokosa i razbojnik“.

Prvo izvođenje predstave zakazano je za 18. novembar u 19 sati, dok će 19. i 20. novemra biti tri termina – u 12, 15.30 i 19 časova. Ulaznice za ovaj spektakl na ledu koštaju 1.250, 1.750, 2.250, 2.500, 3.000 i 3.500 dinara.

Povezana vest:  Venčali se Ana Pakvin i Stiven Mojer