miodrag_jankovic

Miodrag Janković: Novi Pazar zaslužuje da igra na svom terenu

 

Generalni sekretar Zajednice klubova Super lige Miodrag Janković je prilikom današnje posete novopazarskom Gradskom stadionu rekao da očekuje da će Novi Pazar dočekati ekipu Rada na svom terenu, uz uslov da se „do četvrtka završe određeni neophodni radovi“ na rekonstrukciji.

-Očigledni su napori izvođača i ostalih ljudi iz kluba, ali da bi se dobila dozvola za igranje prvenstvene utakmice neophodno je urediti još neke detalje pre posete Komesara za bezbednost, već u četvrtak – rekao je Janković radiju Sto plus.

Povezana vest:  Peskara otpustila trenera Bergodija

Prvi operativac Zajednice ocenio je da Novopazarci zaslužuju da utakmicu protiv Rada odigraju na svom terenu, i da će Zajednice superligaša i Komisije za stadione učiniti napor da se klubu to i omogući.

-Najbitnije je da se reši problem smestaja gostujućih navijača, a dobili smo uveravanja da će sve da bude u redu. Svlačionice su u završnoj fazi, teren je spreman, istočna tribina je u funkciji, pa ako potrebne saglasnosti i atesti budu priloženi do četvrtka neće biti nikakvih problema da se utakmica igra ovde – ocenio je Janković.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati 26. kola i tabela Primere

-Nadam se pravom spektaklu, u sportskoj atmosferi, pred velikim brojem navijača i uz televizijsku publiku, iako se radi o meču visokog rizika – dodao je on.

Novi Pazar će u subotu u drugom kolu Super lige ugostiti ekipu beogradskog Rada. Navijači ovih klubova sukobljavali su se nekoliko puta, dok su se oba tima takmičila u drugoj ligi, a najveći incident desio se marta 2004. godine u Novom Pazaru, kada su se huligani tukli na terenu.

Povezana vest:  Galijani: Ibrahimović ovog leta menja samo broj na dresu