Skola odbojke BG_2

Završena Vip Beach Masters škola odbojke u Beogradu

U toku finalnog turnira Vip Beach Maters 2011- Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, od 25. do 28. Avgusta, na Adi Ciganliji, održana je Vip Beach Masters škola odbojke za decu do 14 godina. Kao i za vreme turnira u Kragujevcu i CEV Evropskog prvenstva u odbojci na pesku u Novom Sadu, interesovanje najmlađih da nauče osnove ovog sporta od našeg odbojkaša Vanje Grbića bilo je izuzetno.

Povezana vest:  XXIII GRAN PRI 2015., Srbiji bod protiv Tajlanda

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da budem deo ovako lepog projekta. Deca su pokazala veliko interesovanje za odbojku na pesku, i moram priznati da sam zaista video veliki broj mladih talenata. Mnogo smo naučili, ali smo imali priliku da se uz to i dobro zabavimo i družimo. Siguran sam da će ovaj sport postati još popularniji nakon ove škole, jer je zaista u pitanju vrlo zabavan sport, kojim bih se sigurno profesionalno bavio da nisam izabrao indoor odbojku“, rekao je Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije i član Komisije FIVB za razvoj svetske odbojke.

Povezana vest:  Bugarska i Nemačka na Olimpijskim igrama

Škola odbojke na pesku je novitet u okviru ovogodišnjeg Vip Beach Mastersa i izazvala je sjajne reakcije najmlađih fanova ovog sporta i njihovih roditelja. Preko 300 zadovoljnih mališana napustilo je terene Ade Ciganlije sa željom da časovi odbojke na pesku, uz profesionalne savete Vanje Grbića, postanu deo tradicije Vip Beach Mastersa.