Skola odbojke BG_2

Završena Vip Beach Masters škola odbojke u Beogradu

U toku finalnog turnira Vip Beach Maters 2011- Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, od 25. do 28. Avgusta, na Adi Ciganliji, održana je Vip Beach Masters škola odbojke za decu do 14 godina. Kao i za vreme turnira u Kragujevcu i CEV Evropskog prvenstva u odbojci na pesku u Novom Sadu, interesovanje najmlađih da nauče osnove ovog sporta od našeg odbojkaša Vanje Grbića bilo je izuzetno.

Povezana vest:  „VIP BEACH VOLLEY LIGA 2012.“ – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU, Nataša Ševarika i Nina Škarić i Dušan Basta i Igor Tešić pobednici turnira u Baču

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da budem deo ovako lepog projekta. Deca su pokazala veliko interesovanje za odbojku na pesku, i moram priznati da sam zaista video veliki broj mladih talenata. Mnogo smo naučili, ali smo imali priliku da se uz to i dobro zabavimo i družimo. Siguran sam da će ovaj sport postati još popularniji nakon ove škole, jer je zaista u pitanju vrlo zabavan sport, kojim bih se sigurno profesionalno bavio da nisam izabrao indoor odbojku“, rekao je Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije i član Komisije FIVB za razvoj svetske odbojke.

Povezana vest:  Terzić: Ostaje gorak ukus

Škola odbojke na pesku je novitet u okviru ovogodišnjeg Vip Beach Mastersa i izazvala je sjajne reakcije najmlađih fanova ovog sporta i njihovih roditelja. Preko 300 zadovoljnih mališana napustilo je terene Ade Ciganlije sa željom da časovi odbojke na pesku, uz profesionalne savete Vanje Grbića, postanu deo tradicije Vip Beach Mastersa.