vlada_jovanovic_par_krka

Vlada Jovanović: Trudićemo se da namučimo Makabi

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je danas da ne želi da preti Makabiju i istakao da će njegov tim učiniti sve da popravi sliku nakon poraza od Radničkog u prošlom kolu Jadranske lige.

-Pokušaćemo u narednim mečevima, počev od utakmice sa Makabijem da budemo daleko bolji. Spremili smo se dobro, iskoristili smo ovih sedam dana pauze, koje nismo imali od početka sezone, i nadam se dobroj partiji. Ni u jednom trenutku ne treba pretiti Makabiju, ali trudićemo se da budemo što bolji i da ih namučimo – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Vujošević očekuje veliku borbu protiv Kragujevčana

Ovo će biti četvrti susret crno-belih i ekipe iz Tel Aviva ove sezone. U dve evroligaške utakmice skor je izjednačen, dok su u Jadranskoj ligi izraelci bili uspešniji. Meč u Tel Avivu dobili su rezultatom 78:67.

-U odnosu na naša prethodna tri susreta, dosta se stvari promenilo. Završio se lokaut i naša i njihova ekipa je pretrpela dosta promena, međutim oni su popunili roster sa kvalitetnim igračima. Što se nas tiče, još uvek imamo problema, nedostatak plejmejkera, koga još uvek tražimo – dodao je Jovanović.

Povezana vest:  Vujošević: U ovim uslovima igrači su dali maksimum

Partizan je u dosadašnjem toku Jadranske lige zabeležio 11 pobeda i pet poraza, dok Makabi ima učinak 11-3. Utakmica 18. kola Jadranske lige Partizan – Makabi igra se sutra od 18 sati u hali Pionir.