Jennifer_Lawrence_The_Hunger_Games_New_York_Screening
Dženifer Lorens: Više volim britanske momke
Ova lepa Amerikanka zadivila je svojim ulogama u “Winter’s Bone”  i “X-Men: First Class”, da bi postala planetarno poznata u velikom filmskom hitu ‘Igre gladi’ koji trenutno ruši rekorde gledanosti.
Dženifer Lorens (21) nova je glumačka zvezda o kojoj se ne prestaje pričati u poslednje vreme.
Lepa Džen koja je odrasla u Kentakiju oduvek je želela biti glumica. Ova devojka koja pleni svojim samopouzdanjem nagovorila je roditelje da joj dopuste da maturira dve godine ranije kako bi se posvetila odlascima na audicije.
-Nakon puno nagovaranja roditelji su mi obećali da mogu ranije završiti školu, ako završim sa super ocenama. To je bio moj najgori period u životu – učila sam i po devet sati kako bih stigla. Ali uspela sam – ispričala je Dženifer u intervjuu za Seventeen.
Sasvim je jasno da je Dženifer devojka kojoj savršeno leže uloge odlučnih i snažnih devojaka poput Ree u “Winter’s Bone”ili Katniss Everdeen u “Igrama gladi”.
-Bila sam presrećna kad sam dobila ulogu u filmu ‘Igre gladi’ jer sam veliki fan knjiga Suzan Kolins. Ko je ne bi voleo da glumi Katniss? Ona je snažna, pametna, hrabra, samouverena i ne pati zbog ljubavi. Ona je zaista savršen uzor – kaže Dženifer.
Iako izgleda kao neko ko nema problema s verom u sebe, i kod Dženifer se katkad javi crvić sumnje.
-Nekad čak i odglumim samoopouzdanje. Bila sam izvan sebe od straha kad sam pre nekoliko godina išla skakati padobranom. Ali uverila sam samu sebe da se ne bojim i na neki način sam se zavarala. Obično to upali – kaže.
Dženifer obožavaju ne samo fanovi već i kolege iz glumačkog sveta. Poznato je da je oduševila slavnog Breda Pita koji želi sarađivati s njom na filmu, a njeni prijatelji iz filma ‘Igre gladi’ za nju imaju samo reči hvale.
-Dženifer je zabavna, simpatična, draga, nimalo umišljena i vrlo pristupačna – kaže Džoš Hutčerson koji u filmu glumi Peetu, koji je potajno zaljubljen u Katniss.
Svesna je da je pobudila ogromnu medijsku pažnju zbog uloge u novom filmskom hitu, Dženifer svoj privatni život drži za sebe.
Već dve je godine u vezi s kolegom iz filma ‘X: Men’, britanskim glumcem Nikolasom Houltom. Iako je i sama Amerikanka, Dženifer je za magazin Look ispričala da joj se više sviđaju britanski momci, koje smatra simpatičnijima.
-Amerikanci me plaše svojim samouverenim stavom. Britanci su nekako slatki kad su zbunjeni i dragi. To mi se više sviđa – otkrila je Dženifer.
Premda priznaje da se za svečane prilike voli doterati, Džen nije tipična devojka.
-Tek sad sam naučila da se našminkam. Ali još uvek mi je najveća noćna mora ići u šoping. Nakon toga sam užasno iscrpljena. Ne znam zašto je ljudima to toliko privlačno – smeje se Dženifer. Mlada glumica kaže da joj se nimalo ne sviđa opsednutost vitkošću i dijetama, što je posebno izraženo u Holivudu.
-Pritisak je ogroman. Ali ne želim se menjati jer su mi drugi to rekli. Sviđa mi se kako izgledam. Pa devojke moraju imati obline. Danas čak i vrlo mlade devojke pričaju kako moraju smršati, drže dijete i opsednute su kalorijama. Mislim da je to žalosno. Najvažnije je izgraditi zdrav odnos prema svome telu. Devojke bi trebale imati neke normalne uzore. Kad sam bila u srednjoj školi, mnoge devojke su se pretvarale kako imaju problema s ishranom jer se tada pričalo kako su Lindzi Lohan i Nikol Riči anoreksične. Mislile su da je to kul! Bila sam u šoku i mami sam ispričala kako neke učenice u školi ne žele jesti hleb – kaže.
Povezana vest:  Stenli Tuči u sagi Kapetan Amerika