radnicki_cibona_i_muta_nikolic

Sinovec: Moramo da pobedimo sve utakmice kod kuće

 

Košarkaš Radničkog iz Kragujevca Stefan Sinovec rekao je danas da je cilj njegovog kluba da u nastavku regulanog dela šampionata pobedi sve utakmice kod kuće. Ekipa Miroslava Nikolića sa oprezom dočekuje sutrašnji meč protiv Mega Vizure, jer je u prvom delu sezone slavila tek nakon produžetka – 97:94.

-Prva u nizu utakmica je protiv Mega Vizure, mlade, talentovane ekipe koju predvodi iskusni Milisavljević. Očekuje nas 40 minuta jake borbe, oni su veoma agresivni i dobro trče. Samo pravim pristupom možemo da potvrdimo to što smo favoriti na papiru – rekao je Sinovec.

Povezana vest:  Novi kalendar FIBA počinje da se primenjuje od 2017. godine

Kragujevčani trenutno imaju skor 7-2, nalaze se na deobi prvog mesta sa ekipom Partizana i o startnoj poziciji u plej-ofu odlučivaće najverovatniji međusobni susret u narednom kolu, kada branilac titule dočekuje Radnički.

-Ova pobeda imala bi dvostruku vrednost jer bismo na duel Partizanu mogli da odemo sa istim brojem pobeda. Tako bismo bili u prilici da u Beogradu odlučujemo o prvom mestu. Pozivam navijače da nas podrže u što većem broju protiv Mega Vizure – rekao je Sinovec.

Povezana vest:  NBA VESTI, Džejms najmlađi igrač sa 15.000 poena

Centar Kragujevčana Boban Marjanović podseća da su Beograđani nanizali tri pobede u isto toliko utakmica, dok su protiv Crvene zvezde poraženi, iako su dugo bili u igri.

-Neće uopšte biti laka utakmica sa Mega Vizurom. Igraju dobro, iako su mlada ekipa i nedostaje im iskustvo. Agresivni su sve vreme pa nam neće biti lako da se izborimo, ali mi moramo da dobijemo ovaj meč kako bismo ostali u igri za sam vrh Superlige – rekao je Marjanović.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Morison najbolji strelac 3. kola ABA lige

Utakmica 10. kola Superlige Srbije Radnički – Mega Vizura igra se sutra od 19 čaosva u dvorani Jezero.