goran_stevanovic_trener_partizan_fudPOSLE POBEDE PARTIZANA

Stevanović zadovoljan, ne razmišlja o rezultatima rivala

 

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je večeras da je veoma zadovoljan pobedom nad Čukaričkim i dodao da ga ne zanimaju rezultati konkurenta za titulu, Crvene zvezde, koja je danas doživela poraz.

Crveno-beli posle 19. kola Super lige imaju dva boda više od drugoplasiranog Partizana.

-Gledamo samo sebe…. Rekao sam i kada smo imali pet bodova manje da imamo šanse za titulu. Važno je da igramo dobro i zrelo, da publika uživa. Rezultati drugoj ekipa me ne interesuju – rekao je Stevanović novinarima posle pobede od 3:0 protiv Čukaričkog.

Povezana vest:  Marselj osvojio francuski Liga kup

Utakmica sa Čukaričkim ekipi Partizana bila je treća pobeda u četiri utakmice u prolećnom delu Super lige.

-Ponekad su igra i rezultat bolji pokazatelj od bilo kakvog komentara. Ovo nam je bio četvrti uzastopni meč na visokom nivou, još uvek nismo primili gol. Bili smo agresivni i skoncentrisani u završnici. Kada damo gol na vreme, posle sve ide lakše. Naš ‘vezni’ red nam je umnogome olakšao posao – zaključio je Stevanović.

Povezana vest:  Venger: Odsustvo Vilšera je veliki udarac za Arsenal

Šef stručnog štaba poslednjeplasiranog Čukaričkog Simo Krunić ocenio je da je bilo nerealno da njegova ekipa u duelu sa Partizanom traži bodove u borbi za opstanak.

-Pokušali smo da se suprotstavimo Partizanu bez trojice standardnih prvotimaca, ali nismo uspeli. Partizan je bio bolji od prvog do poslednjeg minuta. Okrećemo se sledećim utakmicama u kojima ćemo tražiti bodove u borbi za opstanak – kazao je Krunić.

Povezana vest:  Inter u Beogradu bez Snajdera, Alvareza, Samuela i Ranokije

Partizan u sledećem kolu, koje se igra u sredu, gostuju kod novosadske Vojvodine, dok će Čukarički dočekati BSK iz Borče.