iva_stankovicFARMA 2010

Iva Smiljanić prva napustila imanje

Prva VIP “seljanka” koji je napustila rijaliti i izgubila šansu da se bori za novčanu nagradu od 100.000 evra je mlada voditeljka Pinka, Iva Smiljanić. Iva je izgubila borbu u duelu od Dejana, a ni publika joj nije bila naklonjena – uspela je da skupi 19 procenata glasova dok je Dejan dobio 81 posto glasova ljubitelja Farme. Pre nominovanja od strane ukućana Iva je imala 32%, a Deki koga su redom nominovalo svi ukućani 68 odsto glasova).

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Na otpadu opušteno, ukućani pomalo nervozni zbog nominacija

Duel je u ovoj sezoni sasvim drugačiji. Podsećanja radi prethodne sezone duelisti su se borili samo u kvizu znanja, “Zadruga”, odnosno producenti rijalitija su rešili da ovu Farmu učine još zanimljivijom, pa su učesnicima spremili zanimljive igrice. 
Ali duelisti nisu prošli bez odgovaranja na pitanja. Veče pre okršaja odgovorli su na desetak pitanja u kojima je Iva pokazalazavidno znanje u odnosu na Dejana za koga nam i dalje nije jasno da li je lud ili se samo pravi lud. 
Fizičko pokazivanje spremnosti, umesto intelektualnog, sačekalo je večeras prve dueliste sezone . Iva i Dejan imali su zadatak da prnesu jaja preko staze koju su prelazli na koturovima,. Iako je rekao da će biti džentlmen i pustiti Ivu da pobedi u duelu, Dejan je uspeo da prebaci dva jaja, a Iva samo jedno. I publika je presudila da u kući ostaje kralj kućnih ljubimaca.

Povezana vest:  „Fruškovanje”: Neispričane priče o najstarijem nacionalnom parku u Srbiji