Na omiljenom dečjem Minimax kanalu 16. decembra stiže nam premijera nove 3. sezone popularne animirane serije DŽEPNA POLI (engl. Polly Pocket), a emitovaće se po dve epizode za redom svakog dana od 14:50.

Potpuno nova sezona animirane serije „Džepna Poli“ zasnovana na istoimenoj lutki, prikazuje mladu devojku po imenu Poli koja ima magični medaljon koji omogućava njoj i njenim prijateljima da se smanje na malu veličinu.

Povezana vest:  Nova serija "Tračara" od sutra na HBO GO-u

Sa harizmatičnim doskočicama i vrednim životnim lekcijama koje obožavaoci očekuju od Poli, ova potpuno nova sezona pokazuje da mlade devojke mogu biti sposobne, hrabre i uporne.

Nijedan san nije preveliki, nijedna avantura nije premala za POLI POKET! Kada Poli nasledi magični medaljon koji joj omogućava da se smanji na visinu od 10 cm, ona sa zadovoljstvom prihvata ove džepne moći i saznaje koliko je smanjivanje zabavno za nju i njene prijatelje.

Povezana vest:  E! LIVE FROM THE RED CARPET sa dodele Oskara, uživo u nedelju na ponedeljak 25. aprila

Ovog puta, Poli i njeni prijatelji kreću u potpuno novu avanturu u zabavni park „Rainbow Funland“ pun fantazije. Pored nekih vrednih životnih lekcija koje najmlađi treba da nauče, možemo očekivati slatke avanture u izobilju.

Žanr: animirani, avanturistički

Godina: 2021.

Više informacija potražite na MINIMAX website-u ili Facebook profilu.