Čuvene nagrađivana pevačica, tekstopisac i živa legenda,  Maraja Keri (Mariah Carey), u saradnji sa E! kanalom prikazaće svojim fanovima i svim gledocima Maraju za koju su mnogi samo mislili da je znaju.  Osmodelna serija prati pevačicu koja započinje svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Velikoj Britaniji, Evropi i Africi, a uz sve to planira i svoje venčanje. Maraja garantuje ekskluzivni pristup njenom životu iza mikrofona, uključujući porodicu, prijatelje i njen lični krug ljudi koji joj pomaže da bude na vrhu. Mariah’s World (Marajin svet) biće premijerno prikazan u Evropi od 11. decembra. Seriju će moći da prate gledaoci  E! međunarodnih kanala, što obuhvata 153 zemlje na 24 jezika.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Šok za vođe i takmičare – Marko i Bojana prešli u suparnički tabor, spa raj za pobednike

Za najnoviji pogled na seriju “Mariah’s World” na raspolaganju je sajt eonline.com: http://www.eonline.com/shows/mariahs_world/news/784520/mariah-carey-tries-on-wedding-dresses-strips-down-to-lingerie-prank-calls-people-in-divalicious-new-mariah-s-world-promo

Ova najava dolazi neposredno nakon održavanja panela Asocijacije televizijskih kritičara (TCA) kada je Maraja zauzela centralno mesto i govorila o svojoj seriji. Pored toga, diva će početi drugi deo svog globalno hvaljenog  programa u Las Vegasu “Mariah #1 to Infinity” u Cezarevoj palati krajem avgusta.

Mariah’s World realizuju Bunim/Murray Productions u saradnji sa Magi zec Carpet Productions.  Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i  Chris Ray su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions.  Mariah Carey i Stella Bulochnikov su izvršni producenti.

Povezana vest:  Nova istraga pod palicom omiljenih junaka – Mirka i Aleksandra

Najprodavaniji ženski izvođač svih vremena sa preko 220 miliona prodatih albuma i 18 singlova koji su zauzimali prva mesta, najviše među svim solo izvođačima ikada, Maraja Keri poseduje talenat i harizmu koja oduševljava publiku već četvrt veka. Kao pevačica, tekstopisac i producent, Keri je osvojila 5 Gremi nagrada, 21 nagradu American Music Awards, 14 Billboard Music Awards i Icon Award, a proglašena je za najboljeg Billboard umetnika decenije i za najbolju pevačicu milenijuma od strane World Music Awards. Dobitnica nagrada za humanost, Maraja Keri je velikodušno posvetila svoje vreme i energiju u filantropske svrhe, uključujući  akcije Save the Music, World Hunger Relief, fondacije Elton John AIDS Foundation i Make-A-Wish Foundation, a 2006. uspostavljena je Mariah Carey Wish Icon Award. Krajem leta  Maraja se vraća u Las Vegas a zatim kreće za Južnu Ameriku na svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Argentini, Čileu, Brazilu  i Meksiku.

Povezana vest:  MTV PRVOAPRILSKI VIKEND UZ DISASTER DATE!

Mariah’s World od 11.decembra premijerno na E!