lester_na_stulama

VELIKI BRAT 2011

Ukućani uspešni u ulogama cirkusanata

Ukućani su veoma zadovoljni onim što su pokazali u ulogama cirkusanata i svi se slažu da nema sumnje da će i sledeća nedelja biti luksuzna.

Svi su uložili svoj maksimum kako bi Veliki Brat bio zadovoljan. Jedna za drugom nizale su se cirkuske tačke a Dražen se posebno izdvojio svojim sjajnim performansom kao „Nevidljivi čovek“. Lester se takođe odlično snašao na štulama. Ema i Milan su imali zapažene uloge. Ema je bila đavo a Milan anđeo. Burleska je doživela vrhunac pošto je Slavica poput Dite Von Tiz izašla na scenu.

Povezana vest:  Dokumentarna serija "Pape: Život i uticaj" na Discovery kanalu

Čini se kao da su se ukućani dobro umoroli jer čim su završili sa Burleskom okrenuli su se hrani, zadovoljni pokazanim zalaganjem.

U otpadu su ukućani većinu vremena proveli u priči o svojim susedima koji se nalaze u luksuznoj kući.

Svi ukućani su još pod utiskom Burlekse u kojoj su dali svoj maksimum i deluju veoma raspoloženo.

Ukućani su večerali a potom ih je Veliki Brat pojedinačno pozivao u ispovedaonicu kako bi im čestitao na pokazanom zalaganju i kako bi ukućani uputili pozdrav u cirkuskom duhu.

Povezana vest:  Zlatna antena za režiju po Aleksandru Đorđeviću

Slavica, Marijana i Ema su u kuhinji i komenatrišu Eminu ulogu.

Ostatak ukućana je u dnevnoj sobi gde u veselom duhu pevaju pokazujući da su izuzetno dobro raspoloženi, jedino su Nemeš i Bojana u spavaćoj sobi gde Nemeš skida cirkuski kosti a Bojana ga posmatra. Idilu je prekinuo Džordž koji je legao na krevet nakon čega je Bojana napustila sobu.

Na otpadu su svi ukućani u autobusu i uz priču se spremaju za spavanje.

Posle odličnog nastupa, svi ukućani su i više nego zadovoljni. Svi su u dnevnoj sobi gde uz vino pevaju na sav glas. Posebno se ističu Radašin i Milan, kao i Tamara i Lester koji prednjače u pevanju. U pauzi između pesama, ukućani komentarišu svoje impresije o upravo završenom zadatku. Svi se nadaju još jednoj nedelji lukuza.

Povezana vest:  Akcija, zabava i mnogo smeha. Zvuči obećavajuće?

Sa ukućanima iz otpada je druga priča. Njima ne treba mnogo, zadovoljni su i sa palačinkama koje su napravili za večeru. Pričaju o Duškovom novom izgledu. Nakon sitnih varnica koje su letele između Duška i Soraje, čini se kao da su se stvari vratile na svoje staro mesto.