vermezovic_par_nef

Vermezović: Najbolja partija u sezoni, ali biće još bolje
 
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović posle večerašnje ubedljive pobede protiv Slobode iz Užica (5:0) rekao je da je njegov tim odigrao najbolju partiju u sezoni.
-Još na poluvremenu sam rekao igračima da su odigrali najboljih 45 minuta u sezoni. Srećom nastavili su u istom ritmu i zadovoljan sam jer nije bilo uspona i padova. Sloboda se pokazala kao dobra ekipa, ali mi smo iskoristili svoje šanse, a ujedno uspeli da sprečimo njihove kontranapade – rekao je Vermezović.
Trener crno-belih istakao je, međutim, da u nastavku sezone očekuje još bolje partije od svoje ekipe.
-Zadovoljan sam i igrom i formom ekipe u ovom trenutku. Svaki dan sam sa ovim momcima i znam da tu ima još mesta za napredak i očekujem da će se to pokazati u narednom periodu.
On je dodao da je Lazar Marković dobio udarac u članak i da će se sutra znati koliko je povreda ozbiljna.
Trener Slobode Ljubiša Stamenković istakao je da odavno nije gledao ovako slabu igru svoje ekipe, pogotovo u završnici akcija.
-Partizan je bio bolji u svakom pogledu. U prvom poluvremenuje na pravi način iskoristio individualni kvalitet, dok je nama nedostajao završni pas. U drugom poluvremenu nas je „pojeo“ jak ritam. Šteta što nismo dali makar jedan gol da ublažimo poraz – poručio je Stamenković.
Povezana vest:  Božović: Kao da ćemo sa kalašnjikovima da se bijemo