underemployed group shot

UNDEREMPLOYED – NOVA MTVJEVA IGRANA SERIJA

Od producenta Craiga Wrighta, nominovanog za Emmy nagradu za „Dirty Sexy Money“ i „Six Feet Under“, stiže nova igrana MTV-jeva komična serija „Underemployed“. Petoro prijatelja – Sophia, Daphne, Lou, Raviva i Miles prepuni su uzvišenih ciljeva, romantičnih snova i nada da će osvojiti svet na svom putu u zrelost. Ali šta kad stvari ne krenu baš po planu?
U seriji „Underemployed“ pratićete ovu zanimljivu družinu godinu dana nakon diplomiranja. Kada ih dočeka sudar sa stvarnošću dok se bore, često na komičan način, da zadrže optimizam u velikim životnim promenama koje su tako dobro poznate 20-godišnjacima, doživeće i par razočarenja, uključujući neperspektivne poslove, grozne šefove i romantične promašaje. Sophia želi da istraje u svom snu da postane pisac ali je završila kao konobarica u restoranu brze hrane, dok Daphne robija kao neplaćeni i neprimećeni stažista u reklamnoj agenciji. Lou i Raviva su prekinuli vezu kada je ona odlučila da se preseli u Los Angeles kako bi postala slavna pevačica i ostavi Loua, borca za očuvanje prirode. Ali sve se menja kad se ona pojavi na njegovim vratima u odmakloj trudnoći. Za to vreme Miles pokušava da postane svetski poznati model, lice velikih reklamnih kampanja, ali umesto toga poslužuje mohitose i mini-takose u donjem vešu…
U seriji likove tumače Michelle Ang kao Sophia, Sarah Habel kao Daphne, Jared Kusnitz kao Lou, Inbar Lavi kao Raviva i Diego Boneta kao Miles.
Od 10. februara svake nedelje u 19:50 i reprizno ponedeljkom od 21:00, sredom od 22:20 i četvrtkom od 22:40.

Povezana vest:  Popularne televizijske serije dele iste novine