Amy-AdamsEjmi Adams u „gumenjacima“ stigla na probe za Oskara

Glumica Ejmi Adams, koja je ove godine nominovana za Oskara za ulogu u filmu „Američka prevara“ i koja će biti jedan od prezentera nagrade, juče je stigla na probe u Dolbi teatar u praktičnim „gumenjacima“ koje je odmah zamenila visokim potpeticama.
Glumica je obučena u džins i sivi džemper sa vrtoglavo visokim potpeticama vežbala svoj tekst na sceni i čim je završila odbacila je cipele i bosa odšljapkala do svojih čizama, piše AP.
Oluja koja je pogodila južnu Kaliforniju ozbiljno preti da upropasti najvažniji događaj u Holivudu – sutrašnju dodelu Oskara – pošto je 150 metara dugačak crveni tepih kojim bi zvezde trebalo da prošetaju na pojedinim mestima potpuno natopljen.
Na desetine radnika od jutros radi na raščišćavanju đubreta i pokrivanju tepiha plastikom kako bi u nedelju zvezde mogle da paradiraju u svojim dizajnerskim haljinama i odelima i ekstravagantnim nakitom po suvom tepihu.
Meteorolozi očekuju da će kiša, koja je počela da pada u Los Anđelesu u četvrtak uveče, prestati tek u nedelju ujutru, nekoliko sati pre dodele nagrada Američke akademije za film.
Organizatori su se već pripremili, koliko je to moguće, za najgori scenario i pokrili su velike statue Oskara plastikom, raščistili slivnike i zaštitili tepih kako bi zvezde koje izađu iz kola u nedelju uveče zakoračile u punom sjaju u najglamurozniju noć u Holivudu.

Povezana vest:  Dodeljene nagrade na filmskom festivalu u Berlinu