U susret prazniku koji slavi ljubav, UniCredit Banka je predstavila novi dizajn VISA PrePaid poklon kartice osmišljen kako bi stimulisao sve one koji su zaljubljeni da na najkreativniji način iskažu svoje emocije. Naime, povodom Dana zaljubljenih, na zvaničnoj Facebook stranici UniCredit Banke, u periodu od 7. do 14. februara, je organizovan nagradni izazov koji poziva sve zainteresovane da podele svoje komentare ili fotografije na temu “Šta je za vas zaljubljenost, ko ili šta vas inspiriše?” (https://www.facebook.com/UniCreditBankSrbija/posts/1766523340040583).

Povezana vest:  Hit godine stiže na EXIT Main Stage, a na Arenu njen najveći DJ tandem dosad!

Svi učesnici ovog izazova će imati mogućnost da učestvuju u javnom glasanju i na taj način osvoje poklon karticu. Na osnovu rezultata javnog glasanja, najkreativniji komentar ili fotografija biće nagrađeni poklon karticom u vrednosti od 10.000 dinara, dok će osvajačima drugog i trećeg mesta pripasti poklon kartice u vrednosti od 5.000 dinara.

Visa PrePaid kartica UniCredit Banke predstavlja originalnu ideju za poklon, jer svima koji su je kupili ili dobili na poklon omogućava da sami izaberu kako, kada i gde će potrošiti novac. Karticu čija vrednost može biti od 1.000 do 15.000 dinara mogu da koriste svi građani, uključujući i mlađe od 18 godina. Ona korisnicima omogućava brzo i jednostavno plaćanje putem interneta, plaćanje robe i usluga na POS terminalima, u zemlji i inostranstvu, kao i podizanje gotovine na bankomatima UniCredit Banke širom Srbije, bez naknade.

Povezana vest:  Chippendales šou ponovo u Beogradu