. Modna marka Marx Clothes for the people lansirala je novu kolekciju za proleće-leto 2017., pod sloganom „DARE TO“. Posebna kolekcija postavlja izazove i tako nas podstiče na iskušavanje novih stvari kako bismo radili na sebi i bili što bolji.

Marx ima novu poruku za sve koji žele postati najbolja verzija sebe: “Veruj u sebe i uvek daj sve od sebe, što god radio i kakav god izazov bio pred tobom – isprobaj nove stvari koje će te oplemeniti”. S tom porukom nastao je naslov nove kolekcije DARE TO, koja svakim mesecom u godini izaziva posebnu temu. Januar je tako s motom DARE TO ACT, namenjen udobnim krojevima i podstiče na aktivniji stil života svaki dan.

Povezana vest:  Pobede Dortmunda, Bajerna i Volfsburga

Celokupan izgled nove kolekcije prati poslednje modne zapovesti, baš svaki komad primeren je za svakodnevni modni stil pojedinaca koji su željni promena i izazovi im predstavljaju put do uspeha. Nova kolekcija spojila je uticaje s kraja prošlog veka i digitalno doba, u kojem je najveća moć svakog pojedinca da se obuče u najbolju verziju sebe.

Povezana vest:  Lilly drogerija na Banovom Brdu proslavila deset godina postojanja

ŽENSKA KOLEKCIJA je vrlo sportska, ali ujedno i glamurozna, s izrazitom inspiracijom 80-ih godina. Elementi punka i nove romantike pojavljuju se u detaljima, kao što su prozirne mrežaste tkanine, geometrijski izrezi i snažni grafički kontrasti. Ponovo se vraćaju klasične boje 80-ih na čelu s monokromatskom bazom crne i bele, te snažnom ružičastom kao glavnim naglaskom.

MUŠKA KOLEKCIJA govori o gradskoj urbanoj kulturi, koja otvara  početnu priču nove sezone. Trend je inspirsan digitalnom kulturom koja svojim moćnim bojama poseže u monokromatsku grafiku i spaja 80-te godine prošlog veka s modernim urbanim vremenom. Govori o gradovima, urbanim buntovnicima, govori o rečima koje formiraju mesta, zgrade, ulice, grafite, o brzom tempu moderne kulture. Njen pripadnik je URBANI BUNTOVNIK, a njegov način izražavanja je MOĆNA, URBANA, BUNTOVNIČKA REČ.

Svaki dan je najbolje vreme i nova prilika da napredujete, zato osvojite ulice s novom kolekcijom Marx i obuciite se u najbolju verziju sebe!

Povezana vest:  Čelsi ubedljiv protiv Arsenala, povećao prednost na vrhu tabele

Novu Marx kolekciju pronaći ćete u radnjama Sportina širom Srbije.