Modni brend MANA, koji nudi odevne kombinacije za celu porodicu po najpovoljnijim cenama otvorio je svoje prvo prodajno mesto u Srbiji, u Zira centru u Beogradu. Nova radnja sastavni je deo MANA maloprodajne mreže  brenda koju čine 85 prodajnih mesta u Sloveniji, 105 u Hrvatskoj i 1 u Bosni i Hercegovini. MANA asortiman odlikuje odeća dobrog kvaliteta, modernog izgleda za razne životne stilove i prilike.

MANA asortiman se sastoji od dve glavne sezonske kolekcije: jesen-zima i proleće-leto. Kolekcije nastaju na osnovu praćenja modnih trendova i poseta vodećim sajmovima mode u svetu, zatim kroz studiozan odabir modernih boja i dizajna i kroz stručan izbor tkanina među kojima je pamuk najzastupljeniji a posebno u dečjoj kolekciji. MANA kupcima nudi mogućnost kreairanja različitih kombinacija za svaku priliku i različitih stilova za sve članove porodice.

Povezana vest:  Motorički parkovi u Beču – fitnes na otvorenom

Žensku kolekciju odlikuje elegantan i sportski stila a napravljen je i poseban segment sa nešto većim veličinama artikala označenih sa MM, kao i segment kolekcije za buduće majke. Kolekcija za žene upotpunjena je modnim dodacima kao što su marame, šeširi, kape i torbe.

Muška kolekcija je namenjena svima koji žele udoban, prirodan i ležeran izgled. Dečja kolekcija je podeljena u dve grupe – za devojčice i dečake uzrasta od 2 do 8 godina i nešto starije, praktično tinejdžere od 10 do 14 godina. Dostupna je i kolekcija za bebe sa uvek interesantnim printovima od rođenja do uzrasta 2 godine.

Povezana vest:  Savić objavio spisak vaterpolista za utakmicu sa Nemačkom

Izuzetna pažnja u MANA kolekciji posvećena je donjem vešu, pidžamama i čarapama. U ponudi je izuzetno komofran osnovni program ženskog, muškog i dečjeg donjeg veša. Takođe, asortiman uključuje i igračke.

U cilju zadovoljstva kupaca i uvek raznovrsne ponude MANA je obezbedila blagovremeno snabdevanje adekvatnom količinom odeće i artikala. Redovnim isporukama kupcima je u svakom trenutku u ponudi nešto novo.

Više informacija na www.facebook.com/MojaMANASrbija i www.mana.rs

Povezana vest:  Nova epizoda rijaliti serije “Točak: Igre preživljavanja”