Odlazak na spavanje bez temeljno očišćene kože jedan je od najčešćih pogrešnih koraka u vezi sa negom kože. Jer, čišćenjem kože uklanjaju se prljavština, znoj, sebum i šminka, i koža priprema za odmor i bolje upijanje aktivnih sastojaka preparata za negu.

Dame kojima se ovaj “greh” povremeno potkrade, kao razlog izostavljanja čišćenja lica, najčešće navode: umor i nedostupnost adekvatnog preparata.

Mada zvuči kao nepremostiva prepreka, zato što često nismo u situaciji da kontrolišemo količinu obaveza koje u toku dana moramo da obavimo, umor je, ipak, lakše rešiv problem na putu do čiste kože. Uz dovoljno upornosti i svesti koliko je važno da kožu temeljno očistimo, posle određenog vremena večernju rutinu nege možemo usvojiti kao nešto bez čega je “nezamislivo” otići na spavanje ma koliko da smo umorni.

Povezana vest:  Zvezda poražena od Voždovca, Partizan pred titulom

Kada je nedostupnost preparata u pitanju stvar je malo komplikovanija. Čak i kada ste proces čišćenja lica pojednostavili, i umesto tri preparata: losiona za čišćenje lica, tonera i sredstva za uklanjanje šminke oko očiju – koristite samo jedan, može vam se desiti da niste na vreme obnovili zalihe i da se uveče nađete u situaciji da nemate čime da očistite lice.

Uvođenjem duplo većeg pakovanja Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida od 400 ml, Eucerin® je tokom prošle godine izašao u susret potrebi mnogih dama da „njihova micelarna“ duže traje. Aktuelna ponuda od DVA Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarna fluida od 400 ml PO CENI JEDNOG, samo je korak dalje u podršci damama da uvek budu u prilici da preduzmu sve potrebne korake do čiste, zdrave i lepe kože.

Povezana vest:  Biciklistička trka Milan-Sanremo uživo na Eurosportu 2

Uz povoljne uslove kupovine, uz koje zalihe mnogo duže traju, i redovnu upotrebu Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluda, vaša koža će biti čista, hidrirana i adekvatno pripremljena na upijanje aktivnih sastojaka preparata za negu.

UPOTREBA:

  • Uveče – da bi temeljno uklonili sve nečistoće i šminku i da bi koža “disala” i obnovila se tokom noći
  • Ujutro – da bi uklonili sebum i pripremili kožu za upijanje preparata za negu
Povezana vest:  Mari eliminisan sa Australijan opena

POSTUPAK PRIMENE:

  • Nanesite na tupfer i nežno pređite preko celog lica, uključujući i predeo oko očiju i dekolte
  • Ponavljajte postupak sve dok tupfer ne bude čist
  • Ne ispirajte vodom, već nanesite odgovarajući preparat za negu

INFO PLUS:

Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelari flud pogoduje svim tipovima kože, uključujući i osetljivu, čak i u regiji  oko očiju, a klinički dokazano je bezbedan za korisnike kontaktnih sočiva

Okvirna preporučena cena: Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid  (400 ml): 1.520 dinara