Ljubitelji mode i šopinga i ovog proleća imaće priliku da uživaju od 19 časova do ponoći u tradicionalnoj “Noći kupovine”, u petak, 5. maja, u Delta Cityju. Odlični popusti na aktuelne modne kolekcije do 50%, muzika, saveti make-up artista, samo su deo programa ove dobro poznate manifestacije.

Od 20.30 časova, posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu Marka Luisa koji će u pratnji fantastičnih muzičara, izvesti pesme sa odlično prihvaćenih albuma „Shine on me“ i „Beskraj”, kao i brojne druge strane hitove. Po završetku koncerta, scenu zauzima ekipa DJ-eva koja će aktuelnim mainstream hitovima i odličnim DJ setovima zagrejati atmosferu i učiniti da ova noć svim posetiocima ostane u najlepšem sećanju.

Povezana vest:  GREEN LOVE U MAJU TRADICIONALNO POSVEĆEN ŽENSKIM DJ-EVIMA, 13. MAJA STIŽE ČUVENA MAGDALENA

Šopihgholičari će se tokom ove večeri odlično provesti i uz vrele kubanske ritmove, jer će dobiti priliku da od 19:30 časova zaigraju uz Salsa Havana en Belgrado.

Pored toga, sve posetiteljke Shopping Night-a imaće priliku da se upoznaju sa aktuelnim make-up trendovima, u okviru Šminkernice Ane Spajić, od 19 sati do ponoći, uz besplatne tretmane profesionalnih šminkera.

Povezana vest:  KUPOHOLIČARKE, DA LI STE SPREMNE?