Ludilo kakvo još niste videli: Najnoviji trejler i plakat novoga ''Džokera'' koji na velika platna stiže 3.oktobraHoakin Finiks u ulozi Artura Fleka aka Džokera i famozna Lejdi Gaga kao Harli Kvin u glamuroznom ludilu i nastavku kultnog psihološkog trilera studija Warner Bros. iz 2019. godine! Scenario ponovo potpisuju Tod Filips i Skot Silver koji je takođe radio i na originalnom filmu.

Drugi nastavak Džokera ove jeseni dolazi u bioskope a sada je „Džoker: Ludilo u dvoje“ dobio i prvi trejler, uz nedavno objavljen plakat filma.

Poster prikazuje Džokera (Hoakin Finiks) i Harli Kvin (Lejdi Gaga) koji plešu, odeveni u odelo i haljinu, dok su još uvek našminkani klovnovi dok trejler daje i prvi uvid u izbor muzičkih numera, s obzirom na neobičan smer filma koji ima karakteristike mjuzikla.

Povezana vest:  Mladi predstavili gradove budućnosti – proglašeni su rezultati Eko-paket kreativnog konkursa!

U nastavku ćemo ponovo gledati i Zazi Bitz kao Sofi Dumond, a svoje uloge iz prvog filma repriziraće Šeron Vošington i Li Gil.

No, uz Lejdi Gagu očekuju nas i neka nova lica koja će tumačiti Brendan Glijson (Duhovi Ostrva), Ketrin Kiner (Beži!), Hari Loti (Industry), Džejkob Loftlend (Blato), Stiv Kugan (Filomena) i Ken Leung (Ratovi Zvezda: Buđenje sile).

Povezana vest:  Na današnji dan - 28. mart

Kako izgleda spoj magnetične privlačnosti Hoakina Finiksa i zvezdane moći ikone Lejdi Gage pogledajte u trejleru filma:

Očekivanja su zaista visoka jer je i originalni film „Džoker“ je 2019. godine izazvao veliku kontroverzu, koju je pratila i velika medijska kampanja.

„Džoker“ je zaradio više od milijardu dolara širom sveta te postao naslov s najvećom zaradom s R-ocenom u istoriji bioskopskih blagajni.

Povezana vest:  Elemental i Kanđžija&Gole Žene, 6. maja u Domu omladine Beograd

Osim uspeha na bioskopskim blagajnama, ostvario je i uspeh na brojnim dodelama nagrada.
Među njima se ističe 11 nominacija za Oskara, uključujući i one za najbolji film te glavnog glumca, koja je na kraju i pripala Hoakinu Finiksu.
„Džoker: Ludilo u dvoje“ u bioskope stiže 3. oktobra u distribuciji Blitza.